Miért van mostanában ennyi lúzer srác?
Leszögezem, hogy nem nézek le senkit azért, mert nem izmos, szűz, nem társasági, stb. Tehát a visszahúzódó srácokról van szó, de azokról, akik állandóan kérdéseket raknak ki és SEMMIT nem tesznek annak érdekében, hogy változzon az életük.
Én lány vagyok, de akkor sem értem, hogy mire jó ez a nyavalygás, roppant idegesítő, hogy mindennap minimum 2-3 kérdés szól arról, hogy mennyire hátrányos helyzetben vannak, mert ők nem beszélnek csúnyán, meg nem járnak edzeni, szüzek, stb. Csak én látom úgy,hogy nem a helyzetük, hanem a gondolkodásmódjuk szánalmas? Adott esetben nem az a ciki, hogy huszonX évesen szűz, hanem az, ahogy nyafog. Például arról, hogy nincsen normális lány, mindegyik k_rva, stb. A fullextrás csajok nyilván lepattintanak mindenkit szinte, nem az öntelt p.csáknál kellene próbálkozni, hanem a hozzájuk hasonlóakkal.
A másik része pedig azok a fiúk, akik az én korosztályomba tartoznak (20+) vagy tényleg nagydumás, társasági ÉS beképzelt, vagy az a tipikus lúzer, aki saját magát teszi azzá.
Sok normális hapsi is van, nem erre akarom kiélezni a dolgot.
Elsősorban fiúk válaszát várom, hogy MIÉRT csinálják ezt? Miért teszik magukat áldozat szerepbe?
Úgy válaszolok, hogy nem szoktam itt nyafogni, inkább begubózok; ellenben látom, hogy mi érvényesül manapság:
Puncival a lábad között könnyű beszélni, aranyom... ;)
"Neked csak elég 10 pasiból kiválasztani a megfelelőt."
Tényleg ennyire korlátoltak vagytok? Nem akarom elhinni.
Szerinted ez úgy működik, hogy a lányok csak válogatnak? A modellek igen, az átlagos, utcán rohangáló hétköznapi nők, ugyanúgy megosztóak. Kezdem megérteni, hogy miért nem kelletek senkinek. Ilyen gondolkodású hapsi nekem sem kéne soha.
"Én meg a te válaszodat várom hogy MIÉRT nézel le másokat?"
NEM NÉZ LE SENKIT! De már elege van a rinyálásból, ahogy nekem is férfiként elegem van abból, hogy itt sírnak egyesek mért nincs nőjük. MIRE JÓ EZ MONDJÁTOK MÁR MEG?
"Neked biztos a mercis zsírgazdag cig*ny kell, aki izmos és küldi a rajkóit szétveretni valakit."
Tudod, engem négy éve megkéseltek a cigányok a városligetben.
Kár volt feltennem a kérdést, senkit nem nézek le, nem értettétek meg a kérdésem. Veszekedni nem akarok. Marcangoljátok egymást tovább, remek mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!