Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van mostanában ennyi...

Miért van mostanában ennyi lúzer srác?

Figyelt kérdés

Leszögezem, hogy nem nézek le senkit azért, mert nem izmos, szűz, nem társasági, stb. Tehát a visszahúzódó srácokról van szó, de azokról, akik állandóan kérdéseket raknak ki és SEMMIT nem tesznek annak érdekében, hogy változzon az életük.

Én lány vagyok, de akkor sem értem, hogy mire jó ez a nyavalygás, roppant idegesítő, hogy mindennap minimum 2-3 kérdés szól arról, hogy mennyire hátrányos helyzetben vannak, mert ők nem beszélnek csúnyán, meg nem járnak edzeni, szüzek, stb. Csak én látom úgy,hogy nem a helyzetük, hanem a gondolkodásmódjuk szánalmas? Adott esetben nem az a ciki, hogy huszonX évesen szűz, hanem az, ahogy nyafog. Például arról, hogy nincsen normális lány, mindegyik k_rva, stb. A fullextrás csajok nyilván lepattintanak mindenkit szinte, nem az öntelt p.csáknál kellene próbálkozni, hanem a hozzájuk hasonlóakkal.

A másik része pedig azok a fiúk, akik az én korosztályomba tartoznak (20+) vagy tényleg nagydumás, társasági ÉS beképzelt, vagy az a tipikus lúzer, aki saját magát teszi azzá.

Sok normális hapsi is van, nem erre akarom kiélezni a dolgot.

Elsősorban fiúk válaszát várom, hogy MIÉRT csinálják ezt? Miért teszik magukat áldozat szerepbe?

2013. febr. 16. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim válasza:
3%
Egyetértek 28-assal. Az ilyenek miatt - mint a kérdező - utáljuk a nőket.
2013. febr. 16. 11:39
 32/64 anonim ***** válasza:

Minden nap egyesek "Óriási" problémáit kell olvasgatni...

Pici a kukim? Tetszeni fog neki? - majd a csaj eldönti

Csajom milyen jogon kér számon, semmi köze az életemhez. -akkor ne legyen kapcsolata.

Tetszem annak a lánynak? Nem vagyok egy kigyúrt állat. - nem is kell, ennyi.

És a többi... A lányok érdekes módon ennyit nem rinyálnak...

2013. febr. 16. 11:40
 33/64 anonim ***** válasza:
81%

"Leszögezem, hogy nem nézek le senkit"

Így kezdte a kérdező. Durva mennyi szerencsétlen ember van itt.:S

34/64 A kérdező kommentje:
A kérdés nem azokhoz szólt, akik utálják a nőket. Sajnálom, ha miattam van ez, bár kötve hiszem.
 35/64 anonim ***** válasza:
34! Akkor legyél homi, ennyi... :ÍD
2013. febr. 16. 11:42
 36/64 anonim ***** válasza:
31
2013. febr. 16. 11:42
 37/64 anonim ***** válasza:
90%

Akkor írok egy rendes választ is:

Azért csinálják ezt, mert bepróbálkoztak a sok r*bancnál, akik visszautasították őket és a lelkükbe gázoltak. Mégsem hajlandók elszakadni attól a felfogástól, hogy nekik bombanő kell. Sorra kapják az újabb pofonokat és ez az önbizalmukat teszi tönkre. Nem jönnek rá, hogy elég lenne egy átlagos, kedves lánynál bepróbálkozniuk és meg is lenne a siker, de nem! Sírni mindig könnyebb, mindig is az volt és az is lesz!

2013. febr. 16. 11:44
 38/64 anonim válasza:
52%

#32:

- Melyik pasit válasszam a három közül, segítsetek!?

- Megcsaltam a párom, ez gáz?

- Csak 90/D-sek a melleim, az kicsi?

- Salátapuncim van, jajmilesz?!

A lóf@szt nem rinyálnak...

2013. febr. 16. 11:44
 39/64 A kérdező kommentje:
Csak nem mindegy, hogy a 14 éves kislányok rinyálnak, vagy a 25 éves pasik. :) egyébként nyilván nem lehet általánosítani, nem a nemek harcáról van szó, hahó!
2013. febr. 16. 11:45
 40/64 anonim ***** válasza:
48%

# 37 is a klasszikus hazugsággal él, miszerint a bombanőkre hajtanak a srácok.

A helyzet az, hogy a gyengébb külsejű lányok is pont ugyanarra vágynak, mint a bombanők. Mert a lányok közül senki se látja be magáról, hogy hol helyezkedik el a hierarchiában. Ezért a srácok hiába kötnének kompromisszumot, az átlagos lányok is lepattintják őket. Ez a nagy büdös helyzet. A lányok inkább vannak egyedül, mintsem a saját szintjükön válasszanak párt. Ezért van sok "barátság extrákkal" mert a minőségi pasikon akár osztozni is hajlandóak a lányok, Tehát nem a srácok igényei magasak, hanem éppen ellenkezőleg.

2013. febr. 16. 11:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!