Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van mostanában ennyi...

Miért van mostanában ennyi lúzer srác?

Figyelt kérdés

Leszögezem, hogy nem nézek le senkit azért, mert nem izmos, szűz, nem társasági, stb. Tehát a visszahúzódó srácokról van szó, de azokról, akik állandóan kérdéseket raknak ki és SEMMIT nem tesznek annak érdekében, hogy változzon az életük.

Én lány vagyok, de akkor sem értem, hogy mire jó ez a nyavalygás, roppant idegesítő, hogy mindennap minimum 2-3 kérdés szól arról, hogy mennyire hátrányos helyzetben vannak, mert ők nem beszélnek csúnyán, meg nem járnak edzeni, szüzek, stb. Csak én látom úgy,hogy nem a helyzetük, hanem a gondolkodásmódjuk szánalmas? Adott esetben nem az a ciki, hogy huszonX évesen szűz, hanem az, ahogy nyafog. Például arról, hogy nincsen normális lány, mindegyik k_rva, stb. A fullextrás csajok nyilván lepattintanak mindenkit szinte, nem az öntelt p.csáknál kellene próbálkozni, hanem a hozzájuk hasonlóakkal.

A másik része pedig azok a fiúk, akik az én korosztályomba tartoznak (20+) vagy tényleg nagydumás, társasági ÉS beképzelt, vagy az a tipikus lúzer, aki saját magát teszi azzá.

Sok normális hapsi is van, nem erre akarom kiélezni a dolgot.

Elsősorban fiúk válaszát várom, hogy MIÉRT csinálják ezt? Miért teszik magukat áldozat szerepbe?

2013. febr. 16. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
100%

"A gyikon a sok vinnyogás szerintem ugyanattól a pár sráctól származhat."

Ez így van. Van olyan, aki naponta vagy 10x megkérdezi mért nincs nője. Gondolom egész nap egy sötét szobában gubbaszt és nem érti mért nem repül be egy nő se hozzá az ablakon.

2013. febr. 16. 11:27
 12/64 anonim ***** válasza:
Az elutasításnak is van oka... Ha engem mint nőt vissza utasít egy pasi, nevetek egy jót, és kész. Majd lesz más. Ennyi. De hogy ti ennyire magatokra vesztek mindent...
2013. febr. 16. 11:28
 13/64 A kérdező kommentje:

Bevallom, arra nem gondoltam, hogy ugyanaz teheti fel a kérdéseket.

Egyébként nem "fikázok" (de szép szó) senkit. Csak az érdekelt, hogy miért merülnek el az önsajnálatban ezek az emberek.

2013. febr. 16. 11:29
 14/64 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy a küzdésről beszél. Lányként miért kellett megküzdenie az életben? Mert kapcsolatért biztos nem.
2013. febr. 16. 11:29
 15/64 anonim ***** válasza:
Hozzá tenném, hogy nem fb-s, vagy plázába járó szűzkur.,vákkal kell kezdeni, és akkor nem lenne annyi visszautasítás...
2013. febr. 16. 11:30
 16/64 anonim ***** válasza:
26%
Már a 16 is rengeteg, és arról árulkodik, hogy az életbe soha nem, vagy óriási szerencsével tudnék benőzni. De látom, te nő vagy, így halvány lila fogalmad sincs a helyzetünkről. Neked csak elég 10 pasiból kiválasztani a megfelelőt.
2013. febr. 16. 11:31
 17/64 anonim válasza:
100%

14-es neked kb semmi fogalmad nincs az életről. Szerinted nőként nem kell küzdeni? Nem kell kapcsolatért küzdeni?

Nevetséges, gondolom burokban élsz a négy fal közt. Lehet a nőknek ismerkedésnél picit könnyebb dolguk van, de a kapcsolat megtartásáért, ugyanannyit, ha nem többet kell tenniük, mint a férfiaknak.

A szülésről és a gyereknevelésről nem is beszélve, aminél a nagyobb terhet az esetek 90%-ban még mindig a nők viselik.

2013. febr. 16. 11:32
 18/64 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem soha senkiért nem kellett megküzdenie. Csak kicsípi magát, és akadnak jelentkezők.
2013. febr. 16. 11:32
 19/64 A kérdező kommentje:

"Érdekes, hogy a küzdésről beszél. Lányként miért kellett megküzdenie az életben? Mert kapcsolatért biztos nem."

Tegezhetsz nyugodtan, ez egy anonim oldal. Hogy miért kell megküzdenem lányként? Ezt a kérdést nem is minősítem, annyira primitív. Sosem tudhatod, hogy az, akivel összesodor az élet, milyen utat járt be. Hogy kapcsolatért nem kell küzdeni? Maximum az elején nem kell, de ugyanannyi munka van benne. Ez most kiborított, magatokra is hagylak benneteket.

2013. febr. 16. 11:33
 20/64 anonim ***** válasza:
63%

"Lányként miért kellett megküzdenie az életben? Mert kapcsolatért biztos nem."

Tegnap nőként beregisztráltam egy társkeresőre. Mi történt? Jött vagy 100 levél, hogy milyen szép vagyok (ha tudták volna, hogy valójában férfi voltam). Sokan még arra is lusták voltak, hogy saját levelet fogalmazzanak. Volt olyan aki annyit kérdezett, hogy szeretnék-e ismerkedni? milyen volt a napom? mit keresek az oldalon? Annyi az idióta férfi, de komolyan.:S 2 óra után volt aki 4 nap ingyen VIP tagságot ajándékozott, volt aki Amerikából akart ismerkedni. Férfiként meg félévente írna rám egy lány.:D

2013. febr. 16. 11:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!