Miért van mostanában ennyi lúzer srác?
Leszögezem, hogy nem nézek le senkit azért, mert nem izmos, szűz, nem társasági, stb. Tehát a visszahúzódó srácokról van szó, de azokról, akik állandóan kérdéseket raknak ki és SEMMIT nem tesznek annak érdekében, hogy változzon az életük.
Én lány vagyok, de akkor sem értem, hogy mire jó ez a nyavalygás, roppant idegesítő, hogy mindennap minimum 2-3 kérdés szól arról, hogy mennyire hátrányos helyzetben vannak, mert ők nem beszélnek csúnyán, meg nem járnak edzeni, szüzek, stb. Csak én látom úgy,hogy nem a helyzetük, hanem a gondolkodásmódjuk szánalmas? Adott esetben nem az a ciki, hogy huszonX évesen szűz, hanem az, ahogy nyafog. Például arról, hogy nincsen normális lány, mindegyik k_rva, stb. A fullextrás csajok nyilván lepattintanak mindenkit szinte, nem az öntelt p.csáknál kellene próbálkozni, hanem a hozzájuk hasonlóakkal.
A másik része pedig azok a fiúk, akik az én korosztályomba tartoznak (20+) vagy tényleg nagydumás, társasági ÉS beképzelt, vagy az a tipikus lúzer, aki saját magát teszi azzá.
Sok normális hapsi is van, nem erre akarom kiélezni a dolgot.
Elsősorban fiúk válaszát várom, hogy MIÉRT csinálják ezt? Miért teszik magukat áldozat szerepbe?
"# 37 is a klasszikus hazugsággal él, miszerint a bombanőkre hajtanak a srácok."
Persze. Amivel nem értesz egyet az már hazugság. Könnyebb a másikban, könnyebb a nőben keresni a hibát.
# 37
hozzászólhatnál a többihez is
mesélj a lányok igényeiről, mennyire kompromisszumképesek?
"A helyzet az, hogy a gyengébb külsejű lányok is pont ugyanarra vágynak, mint a bombanők. Mert a lányok közül senki se látja be magáról, hogy hol helyezkedik el a hierarchiában. Ezért a srácok hiába kötnének kompromisszumot, az átlagos lányok is lepattintják őket. Ez a nagy büdös helyzet. A lányok inkább vannak egyedül, mintsem a saját szintjükön válasszanak párt. Ezért van sok "barátság extrákkal" mert a minőségi pasikon akár osztozni is hajlandóak a lányok, Tehát nem a srácok igényei magasak, hanem éppen ellenkezőleg."
Egy ilyen válasz például teljesen jó, mert nem elküld a p_csába, hanem elmagyarázza. Biztos vagyok benne, hogy ez legalább akkora probléma a lányoknál, mint az, amit én vázoltam fel a fiúknál. Mindkettő létező probléma, azt hiszem. Nem az egyik vagy a másik az "igaz". Egyik sem hazugság.
"mesélj a lányok igényeiről, mennyire kompromisszumképesek?"
Átlagos srác vagyok és átlagos lány a barátnőm is. Nem volt ideálja. Nekem azt mondta mikor megismert a mosolyomba szeretett bele. Ezzel csak az a gond, ha ugye én is itt sírtam volna minden nap, akkor nehezen tudtam volna mosolyogni az utcán és lehet barátnőm sem lenne még a mai napig sem. Elég erős szemüveget hordok, de őt ez nem érdekelte. Lehettem volna besz@ri, hogy ki fog engem így megszeretni, de nem voltam. Ennyit a lányok igényeiről. Nem értem minek ez a folyamatos általánosítás, semmi értelme!
Lehet, hogy nem teljesen én vagyok a kérdésed célcsoportja, de attól még válaszolok. Nos, ha a szüzesség lúzerség, akkor az vagyok. (Nem tartom magam lúzernek, csak sikertelennek az adott témakörben. Az élet többi területén jól megállom a helyem.) A kérdést azért sem tartom feltétlenül magamra vonatkozólag, mert a semmi abszolút nem igaz rám. Mit is csináltam? Lefogytam 27 kg-ot, sportoltam heti 6-szor, egy lány ismerős segítségével új ruhákat vettem, új frizurát vágattam magamnak és a belsőmet is fejlesztettem. Nem volt benne eredmény. Valamelyik kérdésnél, ahova szintén beírtam ezt, az volt a válasz, hogy mert nem önmagam adtam, és ezt megérezték a lányok, ezért nem kellettem. Na, ugye érted, hogy ez így eléggé önmagába harapó kígyó. Ha valaki nem változtat, akkor lusta, ezért nem kell a lányoknak. Ha változtatni próbál, akkor "nem önmagát adja", és ezért nem kell a lányoknak.
Igen, hátrányos helyzetben vagyunk. Nem behozhatatlan, mindenesetre nagyon nehéz. 169 visszautasítással a hátam mögött még egy randit sem sikerült összehoznom. És nem azért, mert olyan fullos csajoknál próbálkoztam. Egyáltalán nem próbálkoztam szép lányoknál. Nem is azért, mert annyira rossz lenne a belsőm, elvileg ismerősök szerint ezzel sincs gond. Viszont az arcommal és a magasságommal annál inkább.
Az is igaz, hogy lányként neked nem kel átmenned azokon a visszautasításokon, amiken egy ronda pasi keresztülmegy. Egy kevésbé dekoratív lány csak azt veszi észre, hogy nem megy oda hozzá annyi pasi ismerkedni. Ellenben mi szembe kapjuk azt, hogy ronda vagy, és sosem kezdenék veled. Azért érzed a kettő közötti különbséget.
Az meg, hogy az emberek megtörnek a sok kudarcban teljesen normális szerintem. Mindenki máshogy dolgozza fel a kudarcot. De inkább írja ki itt, egy anonim oldalon, mint fojtsa magába, és ki tudja milyen őrültséget csinálna magával. Ebben egyetértünk? De ha nem tetszik, hogy ennyi ilyen kérdés van, nem kötelező ám elolvasni őket. Van még annyiféle más kérdés is.
47-es szépen megfogalmazta a dolgokat.
A rinyálásnak is megvan a maga pszichológiai funkciója, levezeti a stresszt. Nem kellene elvitatnunk az emberek ehhez való jogát. Rengeteg hely van a gyakori kérdések szerverein, szóval akinek nem tetszik, az átugorja a kérdést és kész.
Megható imázs.
Te ezt írtad: "Nos, ha a szüzesség lúzerség, akkor az vagyok."
Én ezt írtam: "Adott esetben nem az a ciki, hogy huszonX évesen szűz, hanem az, ahogy nyafog."
Már itt úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett.
Igen, az normális, hogy bizonyos számú kudarc után már nem ugyanolyan a lelkesedés. Az én életemben is van olyan pont, ami eddig elérhetetlennek bizonyult, és lehet,hogy nyafogtam is miatta, de nem örökké. Újra és újra megpróbálom, mert az élet ilyen. És az én végcélom nem megszámlálhatatlan. Csupán egy. A tietek pedig egy párkapcsolat, és valljuk be, minden ember más, még ha ráhúzunk egész nemekre is bizonyos általánosításokat. Ha elutasított a Kriszti, megyek a Katához és ha ő is, jön a Marcsi. Jaa, vagy te úgy gondolod,hogy elutasított Kriszti, Kata, Marcsi, akkor a Lujzika is el fog? Na, szerintem ez az a pont, ami nem okés.
"De inkább írja ki itt, egy anonim oldalon, mint fojtsa magába, és ki tudja milyen őrültséget csinálna magával. Ebben egyetértünk?" - Sajnos nem. Illetve persze, írja ki, nem erről van szó. Nem az zavar, hogy olvasgatnom kell, hanem maga a jelenség. De ha a butaság alatt öngyilkosságot értesz, akkor azt nem tudom megérteni. Én voltam depressziós. Nem depi, ahogy az ma divatos, hanem lent a padlón. Éppen ezért nem tudom elfogadni és a legkevésbé sem tudom sajnálni azt, aki ilyesmi miatt megfutamodik.
Egyébként korrektnek tartom a válaszod és köszönöm, hogy leírtad. Az pedig, hogy változtattál csak az előnyödre válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!