Mit lehetne már kezdeni egy ilyen barátnővel?
Figyelt kérdés
Nagyképű, kérkedő, a fiúk kedvence, szereti tenni az eszét, szeret azzal kérkedni, hogy kivel hogy nyálaskodott, túlzottan is tisztában van magával... Kicsit idegesít már... Van neki egy normális énje is, hol ezt mutatja, hol azt, és ez kikészít... Próbálok vele nem barátkozni, de tényleg van, amikor normális. Viszont mikor egy társaságban vagyunk, mindenkinek nyalizik, játssza az eszét, a többiek erre vevőek, persze. Ötlet? 17l2013. febr. 12. 16:37
1/3 anonim válasza:
manapság egyre több fiatal ilyen sajnos. Nekem is volt egy ilyen barátnőm, és a probléma az volt vele, hogy nekem is jópofizott, a legjobb barátnőnek mutatta magát, aztán kibeszélt. Persze, a fülembe jutott, így én távolról kerülöm. Jól teszed, ha te is :) Az iylen emberek csak kihasználnak mindenkit, nincs egyetlen igaz barátuk sem, mert 1. aki tényleg az volt, csalódott benne, 2. alapból tudják róla h felszínes. Az iylenek csórják el a másik cikkét és megjelentetik sakát nevül alatt, és az ilyenek manipulálnak sok sok pasit.
18/L
2/3 anonim válasza:
Ha eddig nem ' hagytad el ' akkor talán igaz barátodként szereted, és ha tényleg szereted beszélj, próbáld jó útra terelni és ha nem hallgat rád, állj tovább, tapasztalat.
3/3 A kérdező kommentje:
Áááh... :( Neki többet ér a hírnév + a fiúk elismerő tekintete (ocsmány hozzászólásai ~ perverz) + elismerés + dicsekvés, mintsem jó útra térjen :/ Pedig van józan esze, nem egy buta liba... :S
2013. febr. 12. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!