Miért nem vagyok igazi magyar, ha nem utálom a franciákat?
Én is utálom őket de nem trianon miatt.
Hanem azért mert pökhendiek és teljesen el vannak szállva maguktól , mindenkit lenéznek.
Na meg a La Grande National-nak nincs szüksége idegen nyelv tudása főleg angol tudásra nincs szükség.
Azért nem kapsz rá választ, mert ilyen nem létezik, ha tetszik, ha nem.
A franciákkal egyébként is az angolok vannak "rosszban".
Meg lehet nézni ezt az oldalt is.
"Kezdjük ott, hogy a Magyar Ember nem rokonszenvez a franciával, nem drukkol neki, nem tanulja a nyelvét." Ebben a blogban írják, ezt a mondatot. Megint az általánosítás, hogy a magyar nem. Akkor én ezek szerint nem vagyok magyar ember? Tanulom a nyelvüket - ahogy sokan mások is - akkor már nem vagyok magyar ember? Igenis létezik a francia utálat, csak kicsit talán körül kéne nézni. Aki meg nem tud rá válaszolni, az ne válaszoljon. És a kérdésem még mindig él: miért nem vagyok igazi magyar attól, hogy nem utálom a franciákat (se a szlovákokat, szerbeket stb)?
Na megnéztem. Jajj, istenem, ilyen hülyék mindenhol vannak. Múltkor egy Assassin s creed 3-as kiegészítő videójánal olvastam egy USA-ban élő ember felháborodott kommentjét, hogy az UBISOFT nem mutat tiszteletet az Egyesült Államok iránt, és hogy be kéne tiltani az egész céget vagy játékot. (A videóban Washington elnök a rossz oldalon áll.) Erre persze aztán jól megkapta, meg anyázott is vissza.
Na de a lényeg az, hogy ezek mindenhol vannak, ez is csak 1 ember, aki írja a blogot... Ne az ő véleményére alapozva alkosd meg a véleményed. Azért, mert csúnya dolgoktól fröcsögő eszzéket írkál össze, még ő sem lesz igazi hazafi. Az általad említett mondandójával "az nem igazi magyar" is csak ezt a hiányosságát akarja kompenzálni.
Szóval ez nem csak itt van.
De nézz meg esetleg egy Fico-s videót youtubon, ha nincs letiltva a kommentelés, belenézel és kiábrándulsz az egész emberiségből.
Minden országban (nemzetben) vannak olyanok, akik összehordják a sok sz*rt, figyelmet akarnak, valószínűleg nárcisztikus, megalomániás (?) IQ huszárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!