Szerintetek mit kell tenni ahhoz, hogy valaki igazi magyar legyen?
"Hass, alkoss, gyarapits, es a haza fenyre derul"
Amugy meg ne provokalj -.-
Csak néhány (számomra) fontos dolog:
1.) Törekedj arra, hogy a gyönyörű anyanyelvünk helyes használatát (úgy a beszédben, mint az írásban) minél jobban elsajátítsd.
2.) Ismerd meg egy kicsit jobban a kultúránkat, népszokásainkat.
3.) Ne szégyelld, de ne is vidd túlzásba a magyarság jelképeinek, szimbólumainak elfogadását, megjelenítését.
4.) Legyél toleráns és megértő honfitársaiddal és az "idegenekkel" szemben.
5.) Amit tenned kell, (mert rád bízták, vagy vállaltad) azt a legjobb tudásod szerint teljesítsd.
6.) Kerüld az összehasonlítást, hogy ki a magyarabb, mert az egy értékelhetetlen zsákutca.
+ Amikor annak idején először elolvastam Arany János Toldiját, én már akkor tudtam, hogy bármi is történjen, én örök életemben büszke leszek arra, hogy magyarnak születtem...
Mondoshawan szépet szólt! Fejet hajtok előtte! :)
Igaz magyar nem tekinti gyümölcsének a gyűlöletet!
00:43 gyönyörűen leírja, annyival egészíteném ki, mivel gondolom még suliba jársz, hogy tanulmányaid végeztével
8) Dolgozz
9) Adózz
szépestét
Ilyen korban lehetnek világrengető céljaid is(nagy sportteljesítmény, találmány, világhírű művészeti alkotás), de légy alázatos ha ezek nem teljesülnének. Többségünknek "csak" a mindennapos, becsületes munkájával adatik meg bebizonyítani igazi magyarságát.De embernek maradni minden körülményben is nagy dolog. Gyere Te is közénk, vagy küzdd fel magad a hírnév csúcsára, mindenképpen szeretni fogunk, mert látjuk, hogy keresed a jó utat.
Látod,sok jó tanácsot kaptál a "hogyanra" az előző válaszolóktól, én meg azt akartam mondani, hogy van okod is igazi magyarrá nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!