Miért nem vagyok igazi magyar, ha nem utálom a franciákat?
igen nem a franciákat kell utálni hanem azt az egy embert
aki miatt lett trianon(clemencau)
"aki miatt lett trianon"
Trianon nem Clemenceau műve, hanem a 20. század soviniszta nacionalista politikájának, amit a családod is kedvel.
Akkor is fake, de jól nyomod ezt a kígyó stílust.
Én felvidéki vagyok, hidd el, itt egy magyar sem utálja a szlovákokat és fordítva is igaz.
A politikai pártok (Szlovák Nemzeti Párt, Jobbik, istentudja...) és vak híveik generálják az ellentéteket, amik alá a hozzád hasonló emberek adják a lovat az anti-magyarsággal.
A mai franciák nem tehetnek Trianonról.
A mai németek vagy magyarok pedig nem tehetnek a háborús veszteségekről.
*De ha nem hiszed el, utazz el nyáron egy hétvégére a Tátrába. Tele van kedves szlovák emberekkel, akikben a gyűlölet szikrája sincs meg a magyar iránt.
De tény: a szlovák kormány a felvidéknek nem biztosít anyanyelven tankönyveket, 20-30 éves példányokat kell használnia a mai diáknak is.
Kiránduláson voltunk Pozsonyban, ahogy elkezdtünk magyarul beszélni, jött is az összesugás: "Madari".
Pozsony (kormány) a magyargyűlölet melegágya ezen az oldalon, de szerencsére ti sokat segítetek nekik, aminek a határon túliak isszák meg a levelét. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!