Ki az igazi magyar? Sokat gondolkodtam már ezen a kérdésen. Attól még h valaki fehér bőrű az nem feltétlenül jelenti azt h magyar. én szerintem ez az ország már annyira el van korcsulva. Nincs igazam?
Mit értesz az alatt, hogy el van korcsosulva?
Szerintem egy ázsiai is ugyanúgy lehet magyar, ha itt él, beszéli a nyelvet és magyarnak tekinti magát.
1.ha magyar az anyanyelve
2.magyarnak tartja magát
3.van benne magyar vér is
"1.ha magyar az anyanyelve
2.magyarnak tartja magát
3.van benne magyar vér is"
Én még hozzátenném, hogy aki tesz is valamit a hazáért, akárcsak pl: adót fizet, részt vesz a szavazásokon, szereti, tiszteli hazáját és azokat az embereket akik sokat tettek érte,van némi fogalma hazája történelméről és büszke arra, hogy MAGYAR.
"Ki az igazi magyar?"
Aki annak vallja magát. Pont.
"én szerintem ez az ország már annyira el van korcsulva"
Értelmetlen állítás, amivel nem lehet mit kezdeni. Az emberek nem háziállatok vagy kutyák, amelyek lehetnek fajtiszták meg korcsok. Kicsit művelődnöd kellene, hogy kimosd az agyadból a kurucinfós szennyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!