Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti lenézitek azokat a nőket,...

Ti lenézitek azokat a nőket, akik nem akarnak anyák lenni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 22:51
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
25%

Azért ez egy olyan kérdés, amit ha felteszel egy nagyobb társaságban, akkor lesznek komoly vélemény különbségek, akár komoly szópárbaj is.

Nekem pl. alapvető, hogy szeretnék gyereket, lehetőleg többet - és érthetetlen ha valaki nem. Úgyhogy ha nem is lenézem azokat akik nem, de mindenképpen "furcsa lényként" kezelem az ilyen illetőket.

26F

2013. febr. 8. 23:30
 32/38 anonim ***** válasza:
88%
Nem, furcsa is lenne, mert en sem akarok. Az idegeimre mennek az ilyen emberek, szerintem mindenki torodjon a sajat dolgaval. Ha egy no 30-on felul meg nem anya, allandoan az a kerdes, "mikor jon a baba". Ha ezutan jon a "baba", akkor jon a kovetkezo, "mikor jon a kistestver". Ha esetleg szul 4 gyereket, akkor kapja a megjegyzeseket, hogy biztos megelhetesi anya, es ebbe a vilagba nem normalis aki ennyit szul. Ennek sosincs vege es boraszto undoritonak talalom. Most oszinten, kinek, mi koze hozza? Valaki vilagot akar latni, mas karriert csinalni, megint ms pedig egyszeruen nem szereti a gyerekeket. Szive joga igy donteni mindenkinek. Jo lenne, ha ezt masok is felfognak.
2013. febr. 8. 23:30
 33/38 anonim ***** válasza:
70%

nekem az a célom,hogy bejárjam a világot. de gyereket is szeretnék. és nem, nem vagyok már tini. szerintem az álmok elérésében nem akadályoz egy tündéri kisbaba, sőt! felfogás kérdése az egész. nem muszáj hétköznapian élni csak azért, mert gyereket szül egy nő. persze ma már máshogy megy az ilyesmi, az jó, ha tudod mit akarsz. ha nem akarsz gyereket, hát ne legyen! nem baj az. inkább, mint hogy legyen, de ne tudj gondoskodni róla.

nekem nincs testvérem és sajnálnám, ha kihalna velem a családom. :)

2013. febr. 8. 23:33
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

A válaszom nem, nem nézem le őket, csak sajnálom. Persze nem csak a gyerektelenségük miatt, mert az csak egy következmény. Azért nincs gyerekük, mert szegények nagyon csúnyák, kövérek, nem találtak párt maguknak és lusták, hogy változtassanak az életükön...

4 ilyen kolléganőm van. Nővérszállón laknak 35-45 év közöttiek és mindegyikük 100-130 kilót nyom. Ahelyett, hogy szembenéznének önmagukkal, inkább azt hangoztatják, hogy nekik így jó és egymást erősítik, hogy nem kell semmit változniuk...

Évek óta tervezik, hogy kimennek külföldre dolgozni, de ehhez is lusták, meg persze a túlsúlyuk miatt alkalmatlanok is...

2013. febr. 9. 05:11
 35/38 anonim ***** válasza:
34-es, szerintem te csak a világ egyik oldalát látod. Nekem nem egy olyan korombeli 25-26 éves ismerősöm van, aki nem ronda, sőt, egészen csinos és művelt nő, és mégsem talál párra. Ellenben itt vagyok én, aki nagyon kövér is, kicsit esetlen is, meg lökött is, mégis már férjnél vagyok. Szóval ez pusztán szerencse, semmi egyéb.
2013. febr. 9. 08:16
 36/38 anonim ***** válasza:
Pfej! :D
2013. febr. 9. 11:20
 37/38 anonim ***** válasza:
0%

35-ös:

Figyelj, ahol galamb van ott sz@rnak is lennie kell.

Továbbá a vaktyúk is talál szemet. És hébe-hóba a nők találnak olyan gyenge férfiakat, akikkel elvetetik magukat. Gondolom szellemileg kicsit erősebb vagy, és találtál magadnak egy férfit akit irányíthatsz.

Ismerek ilyen nőket, akik csúnyák mint a föld, és a "bársonyos" nyáladzó stílusukkal magukhoz láncolnak egy értelmes férfit, aki TALÁLNA magának 100x különbet.

2013. febr. 9. 11:53
 38/38 anonim ***** válasza:

nem. sőt, ilyenkor inkább azon kezd el járni az agyam, h vajon mi lehet az oka. úgy vettem észre, h a többség titkolja a valódi indokot, és helyette kitalál valami ködös dumát az ország helyzetéről, a karrierről, meg arról, h milyen idegesítő egy kisgyerek.

persze ismerek olyan nőt, akinél sosem firtattam miért nincs gyereke, ő tudja saját magáról, h alkalmatlan lenne rá. de amikor egy olyan nőt ismerek meg, akin látszik, h jó anya lenne, ott tuti nem a saját döntése, h nem szül.

2013. febr. 10. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!