Ti lenézitek azokat a nőket, akik nem akarnak anyák lenni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 22:51
11/38 anonim válasza:
Nem. Ahogyan azokat sem, akik akarnának, de végül nem lett megfelelő társuk, vagy anyagi helyzetük, vagy akármi...
12/38 anonim válasza:
Én azt nézem le aki más életébe akar beleszólni. Nem mindegy neki, hogy ki vállal gyereket és ki nem? Mindenki törődjön a saját életével, ne máséval.
13/38 Pendulum92 válasza:
Kérdező, kezdjük ott, hogy eleve a kérdés provokatívan van megszerkesztve.
14/38 anonim válasza:
Mindenki éljen úgy,ahogy neki jól esik.
15/38 A kérdező kommentje:
itt a válaszolók 90%-nak minden kérdés provokatív. magyarázd el-mi provokatív benne? érdekelne.
2013. febr. 8. 23:03
16/38 anonim válasza:
Nem. Én sem vágyom rá valahogy. Pedig már harmincon felül vagyok, a házasságomban is minden rendben van, mégsem érzem, hogy szeretnék babát sőt, úgy érzem, nagyon nem szeretnék, nem hiányzik, meg a páromnak sem. Ha ez pár éven belül nem változik, akkor nem is fogom magunkra erőltetni.
17/38 Pendulum92 válasza:
"Mit gondoltok azokról a nőkről, akik nem akarnak anyák lenni"
18/38 A kérdező kommentje:
ha szerinted provokatív, nem kell rá válaszolni. keress más kérdést, ahol kötekedhetsz.
2013. febr. 8. 23:08
19/38 Pendulum92 válasza:
te kérdezted :) Látszik, hogy a szíved ügye, és hogy sértve érzed magad, feltettél egy kérdést, hogy nekiugorhass, aki ellenkező véleménnyel lép fel.
20/38 A kérdező kommentje:
ha ennyire hülye vagy, ok.
2013. febr. 8. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!