Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti lenézitek azokat a nőket,...

Ti lenézitek azokat a nőket, akik nem akarnak anyák lenni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 22:51
1 2 3 4
 21/38 Pendulum92 ***** válasza:
35%

Köszönöm, hogy érdemben válaszoltál :)

Én leírtam a véleményem, te ugortál nekem,kedves kérdező mert mást mertem válaszolni, mint ami neked tetszik :)

Szép estét!

2013. febr. 8. 23:11
 22/38 A kérdező kommentje:

és még a felfogásod sem a legjobb. nem ugrottam neked, leírtam a véleményem,hogy szerintem normális, ha valaki nem akar ezen gondolkozni..

te írtad,hogy szerinted annál gond van, aki nem foglalkozik a témával,tehát te nézed le azokat a nőket.

a hülyeségeidbe teljesen belezavarodtál. szánalmas. szia !:)

2013. febr. 8. 23:13
 23/38 Pendulum92 ***** válasza:
0%
Amúgy a kérdésedre konkrétan válaszolva: Nem, letojom más emberek hogy élik az életüket. Ő dolguk.
2013. febr. 8. 23:14
 24/38 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem provokatív a kérdés, nagyon is aktuális, mert mostanában sok politikus igenis lenézően beszél azokról a nőkről, akik nem akarnak gyereket, még az is felmerült, hogy a gyermektelenek kevesebb nyugdíjat kapjanak.

Én tisztelem azokat, akik több gyereket felnevelnek, és helyeslem, hogy az állam anyagi támogatást nyújt ehhez, de aki nem érez magában affinitást a gyerekneveléshez, az ne szüljön. Nincs rosszabb egy gyereknek annál, mint ha kényszerből nevelik.

2013. febr. 8. 23:15
 25/38 Pendulum92 ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy annál gond van, hanem hogy valami van a háttérben :) valami oka van... Nem ítélem el egyik nőt se ezért :D legközelebb olvasd el 3szor és próbáld értelmezni :)
2013. febr. 8. 23:16
 26/38 A kérdező kommentje:
látod pendulum van, aki tud értelmesen választ adni. követhetnéd a példáját, vagy nem muszáj ilyen oldalakra járnod. :)
2013. febr. 8. 23:18
 27/38 Pendulum92 ***** válasza:
Amúgy azzal a "járd be" dologgal se kötekedni akartam, hanem úgy értettem, hogy tedd azt, ami neked fontos.Mit számít ki néz le emiatt?
2013. febr. 8. 23:20
 28/38 Pendulum92 ***** válasza:
Ha az értelmes alatt azt érted, hogy egyet értesz vele, akkor igazad van :D Szíve joga mindenkinek eldönteni, hogy éli az életét.
2013. febr. 8. 23:23
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan, nem. Mert mostanra vagy karrier, vagy család. A kettő nem egyszerű, ám nem is lehetetlen.

Ellenben a cigányságnál igenis lenézem őket, hogy anyák akarnak lenni. Itt a 4-8 gyerekes "anyákra" gondolok, és főleg azokra akik a segélyért szülnek, hogy abból életforma szerűen tarthassák el magukat. Az ilyen nem anya.

2013. febr. 8. 23:28
 30/38 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Semmi közöm hozzá. Sokszor az jut eszembe (van egy két ismerősöm, aki már jócskán benne van a korban és nincs gyereke), hogy talán beteg és azért nem lehet. Ki tudja. De nincs jogom ítélkezni fölöttük.

Azt viszont utálom, mikor az otthon ülő, zsírban tocsogó elslamposodott anyukák lenézik azokat a nőket, akik még EGYELŐRE nem akarnak gyereket, mert inkább a karrierjükre koncentrálnak.

2013. febr. 8. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!