Olvastam egy kérdést. Volt benne róla szó, hogy egy pasi elakarja adni a kocsijának a kerekeit. Mint kiderült azért akarja eladni mert a felesége szeretné használni. Ő viszont ezt nem akarja és inkább eladja.
"Audi RS6-on voltak csak eladtam a vasat és a vevő a téli garnitúrával vette meg. Nem bírtam rátukmálni ezeket is:(
Kénytelen vagyok eladni őket mert az asszony a sarokba szorított. Azt mondta felakarja tenni őket az ő kocsijára. De majd persze, Asanti felniket nőnek hogy aztán lepatkázza. Inkább eladom."
Mekkora bunkóság meg irigység. Meg milyen lekezelő. Nem?
15-ös igazad van azért vannak kivételek de ritka, ez már műtárgy kategória nem pedig 25eft-os gagyi felni aminek mindegy
2013. febr. 8. 21:35
12/18 anonim válasza:
Az vegyen egy misiért felnit aki megengedheti magának. Az olyan pasi legfeljebb annyit kérdez mosolyogva, hogy anyukám csak a felnit cseréltessem ki vagy kérsz hozzá új kocsit is? Az ilyen kis nokedli aki azért veszi, hogy lássa a világ... nos ott van is hiszti ha az asszony megpöccinti vele a paDkát. Ez inkább egy helyesírási szótárra ruházzon be. Felakarja, mi? :)
2013. febr. 8. 21:53
13/18 anonim válasza:
No, azért rosszul ne legyél ám! :) Én csak a szopkodós, főzőcskézős válaszra írtam egy kis fricskát, nehogy infarktust kapj tőle. De tetszik, hogy milyen reakciókat váltottam ki a válaszommal. Az se legyen sértő, inkább nevess egyet, én is azt teszem! :D
2013. febr. 8. 22:11
14/18 anonim válasza:
Na erről pofáztam, h ezeknek beszélhetsz, nem bírják elviselni, h valamiben nincs igazuk, hanem jön az ilyen szánalmas nokedlis meg helyesírásos szöveggel.
2013. febr. 8. 22:11
15/18 A kérdező kommentje:
22-es!
Befejeznéd?
Őszintén szólva én se vagyok rád kíváncsi!
2013. febr. 8. 22:19
16/18 anonim válasza:
Nekem nőként is sértő, ahogy a 83%-os viselkedik.
Az ilyenek miatt nézik le a nőket és gondolják róluk azt, amit a 15-ös válaszoló.
Marha nagy fricska volt mit mondjak, kb. leégetted magad, ahogy illik.
2013. febr. 8. 22:26
17/18 anonim válasza:
Az,hogy a nő sem normális,hogy egy ilyen pasival összeállt.Ha meg a nő is ilyen,akkor összeillenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!