Nem paraszt az ilyen pasi?
Olvastam egy kérdést. Volt benne róla szó, hogy egy pasi elakarja adni a kocsijának a kerekeit. Mint kiderült azért akarja eladni mert a felesége szeretné használni. Ő viszont ezt nem akarja és inkább eladja.
"Audi RS6-on voltak csak eladtam a vasat és a vevő a téli garnitúrával vette meg. Nem bírtam rátukmálni ezeket is:(
Kénytelen vagyok eladni őket mert az asszony a sarokba szorított. Azt mondta felakarja tenni őket az ő kocsijára. De majd persze, Asanti felniket nőnek hogy aztán lepatkázza. Inkább eladom."
Mekkora bunkóság meg irigység. Meg milyen lekezelő. Nem?
Mi a véleményed az ilyen pasikról?
Vagy tényleg nem tud vezetni a felesége.
Azért bocs, de én nő vagyok és a nők java része nem nyúlhat a kocsimhoz.
A családom nőtagjának egyetlen egyszer adtam kölcsön, szarrátörte az elejét, 80 ezrembe fájt megjavíttatni.
Nem mondom, férfiak között is akadnak ilyenek, de nők között több.
Nem hergelés!
Ez csak egy mellékszálként derült ki.
A kerekekkel kapcsolatban kérdezett.
Vagy ezért nem kéne olyannak vezetni, aki alkalmatlan rá.
Az a legkevesebb, hogy összetöri a kocsit, de életeket veszélyeztetnek az ilyenek.
A legolcsóbb Asanti felnik darabja 1200 dollár. A 4db forintban picivel több mint 1 millió! Ez a legolcsóbb típus! Van ennek a duplájáért is!
Hölgyeim! Ki vállalna be egy patkázást velük?
Ez kb olyan mintha a fickó a nő körömreszelőjével akarná a fűnyíró kést megélezni. Annyi különbséggel, hogy a reszelő nem kerül milliókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!