Szerintetek gáz ha egy pasi vesz a csajának női dolgokat?
Már sokszor vettem a barátnőmnek tampont, betétet, sőt még bugyit is egy nyaraláson (igaz az eladó kicsit furcsán nézett :D)
Pár hete megkért, hogy ha úgyis megyek el vegyek már neki egy terhességi tesztet, egyik haverom pont velem volt és kicsit kiakadt, hogy én vettem meg, mondta, hogy ő nem venne ilyeneket mert milyen gáz. Én nem érzem annak. Nektek mi a véleményetek?
27/F
Előző :D :D :D
Ezek olyan dolgok, amik egy kicsit még akkor is kínosak, ha mi nők maguknak vesszük őket. Bár, már akinek. Én szexboltban is pókerarccal tudok vásárolni.
Miért lenne gáz?
Nekem is megvesz párom bármit ha épp ő van boltközelben.(sőt,fogamzásgátlót is 4-ből 3 alakalommal ő irta fel,neki 2 percre van a háziorvos,nekem fél óra,és évente csak egyszer kell vizsgálni)
Én is megveszem neki a borotvahabot,boxer,vagy amit kér.
Ezek olyan dolgok, amik egy kicsit még akkor is kínosak, ha mi nők maguknak vesszük őket. - Szerintem sokkal kínosabb, ha valaki nem veszi meg és összevérzi magát. Ebben semmi kínos nincsen. Legalább is számomra, bár ezzel lehet nincs mindenki így.
Kicsit kínos az lehet, amikor egy tini óvszert vesz a boltban. És az sem azért kínos, mert maga a dolog kínos, hanem mert sok eladó vagy sok ember, mint ahogyan a kérdező haverja is, sok mindennel nincs tisztában és nem elég érett ahhoz, hogy ne nevessen az ilyen dolgokon.
Tehát maga a másik ember miatt válhat kínossá a dolog.
De a normális felnőtt emberek tudják, hogy ebben semmi ciki nincs, hisz szükségük van rá az embereknek és tök mindegy, hogy ki veszi meg. Tök mindegy, hogy nekem tampont a férjem vagy én neki gatyát. Ciki annak, aki az ilyet cikinek tartja. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!