Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy pasi...

Szerintetek gáz ha egy pasi vesz a csajának női dolgokat?

Figyelt kérdés

Már sokszor vettem a barátnőmnek tampont, betétet, sőt még bugyit is egy nyaraláson (igaz az eladó kicsit furcsán nézett :D)

Pár hete megkért, hogy ha úgyis megyek el vegyek már neki egy terhességi tesztet, egyik haverom pont velem volt és kicsit kiakadt, hogy én vettem meg, mondta, hogy ő nem venne ilyeneket mert milyen gáz. Én nem érzem annak. Nektek mi a véleményetek?

27/F

2013. jan. 28. 10:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Ha kell akkor kell, inkább mint hogy valami baj legyen."

Erről jut eszembe: pár hete kollégámmal hazafele bementünk boltba,szól a telefonja,felesége hivta hogy egész nap rosszul van,vegyen már egy tesztet,hátha.Végigböngésztük a kinálatot (két harmincas pasi),vettünk egyet.Másnaptól fülig ér a szája a kollégának,ők el is tették azt a tesztet...(igen,kisbaba lesz,ők már nagyon várták,eszébe nem jutott hogy ciki lenne megvenni)

2013. jan. 28. 16:24
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Viszont egyszer láttam egy fehérneműboltban, hogy egy pár válogatott, és a pasi undorítóan fogdosta végig a bugyikat, huzigálta rajtuk az ujját... na, az ciki volt.

2013. jan. 28. 18:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Mi talán egy éve sem voltunk még együtt, 18 éves voltam. Párom kamionos, elmentem vele egy rövid, 3 napos kanyarra. Tisztára fel voltam dobódva, és valószínűleg ezért sem jutott eszembe, hogy aktuális a havim. Kint voltunk már Ausztriában, mikor végre eszembe jutott, hogy "Úristen, holnap tuti megjön!". Vakróztam, meg feszengtem, mint állat, hogy ezt mégis hogy adjam be neki, egyrészt mert tök cikinek éreztem magát a témát, másrészt véletlen sem tudtam volna elkerülni a ezt a beszélgetést, mert nem volt nálam euro, csak forint. Aztán fülig vörösödve elregéltem, hogy mi a problémám, erre szó nélkül megállt a következő benzinkúton, és vett nekem egy doboz tampont. Aztán jóval az eset után egyszer megkérdeztem tőle, hogy nem érezte-e cikinek, azt mondta, kicsit sem, és ez tök természetes dolog, hogy egy ilyen mindennapi dolgot meg kell venni.

Egyébként már én sem értem, hogy mire paráztam rá, de akkor nagyon gáznak éreztem a helyzetet.

2013. jan. 28. 20:29
 24/24 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. Vagy az én pasim nem tartja annak. Terhességi tesztet is ő vett nekem, neki közelebb volt, mint nekem...

Egyszer viszont a barátaimnak kellett kotont, rágót, cigit (jó kis összeállítás...:) vennem a benzinkúton, ahol természetesen nem találtam a kotont. Kértem cigit, rágót, aztán megkérdeztem a fiatal pénztáros csávót, hogy hol találom, majd rámutatott az előttem lévő kotonokra, ami majd kiszúrta a szemem... Én nagyon zavarban voltam, a pénztáros meg a sorban mögöttem álló srác meg röhögtek rajtam. Na ezt cikinek éreztem! :D

2013. jan. 29. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!