Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy pasi...

Szerintetek gáz ha egy pasi vesz a csajának női dolgokat?

Figyelt kérdés

Már sokszor vettem a barátnőmnek tampont, betétet, sőt még bugyit is egy nyaraláson (igaz az eladó kicsit furcsán nézett :D)

Pár hete megkért, hogy ha úgyis megyek el vegyek már neki egy terhességi tesztet, egyik haverom pont velem volt és kicsit kiakadt, hogy én vettem meg, mondta, hogy ő nem venne ilyeneket mert milyen gáz. Én nem érzem annak. Nektek mi a véleményetek?

27/F

2013. jan. 28. 10:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

egyesek feleslegesen túllihegik. ez is ugyanolyan dolog mint a kenyér meg a tusfürdő. kell a mindennapokban, tehát megveszed.

mondjuk én sosem voltam zavarban, akár gumit, akár tesztet vagy tampont kellett venni :)

sőt! a páromtól kaptam tavaly egy vibrátort ajándékba :) sztem teljes lelki nyugalommal sétált be a szexshopba. mi több, mesélte, h előtte a neten kinézte, h melyik tetszene nekem a legjobban :)

25L

2013. jan. 28. 11:09
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez így nem gáz. De az az volt amikor vettem a barátnőmnek egy tampont meg mellette volt egy üveg kóla és besípolt az a szar... kicsit kínos volt :DD
2013. jan. 28. 11:09
 13/24 anonim ***** válasza:
Volt párom mentős,nagyon cuki volt ilyen téren,ha bementünk vásárolni és tudta h meg fog jönni megkérdezte a pénztárnál,hogy kicsim,ne menjek vissza tamponért?:)
2013. jan. 28. 11:12
 14/24 anonim ***** válasza:
Én még akkor is cikinek érzem, ha én magam veszem, barátom viszont abszolút nem, és nem is érti, hogy én mitől érzem ezt cikinek. Szerintem ez a szülői példától, neveltetéstől függ, szóval hogy a szüleid hogy kezelték ezt otthon. Én nagyon örülök annak, hogy ő így van ezzel, nekem lesz könnyebb tőle :)
2013. jan. 28. 11:23
 15/24 anonim ***** válasza:

Én meg kacsát vettem a frissen műtött páromnak.

Semmi gáz nincs ebben, a haverod az érdekes, a párok tagjai segítik egymást, legyen az bármi is.

2013. jan. 28. 11:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Én is szoktam a férjemnek borotvahabot, aftershave-t, dezodort meg pengét venni, az miért nem ciki? Nem értem a haverodat.

A férjemet is el szoktam szalasztani ezért azért. A múltkor távirányításban vásárolt egy csomó számára nyilvánvalóan használhatatlan dolgot. Ne volt semmi baja vele.

Nincs ebben semmi különös, amúgy is mi van ha az ember mondjuk kórházi kezelésre szorul és pl a párjának kell betétet vennie? Vagy akár bugyit is. Mert ilyen is előfordult már a világtörténelemben.

2013. jan. 28. 11:37
 17/24 Robi.88. ***** válasza:
19%
azért egy borotva habot meg egy férfi boxert ne hasonlitsatok ossze a tamponnal:D
2013. jan. 28. 11:49
 18/24 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan dolog amit meg kell venni..

én lazán felírom a bevásárlólistára is.

Első időben megkérdeztem, hogy neki gondot okoz-e, mondta h nem, kell akkor kell, nincs ebben semmi, terhességi tesztet is vett már. Nem tabu téma nálunk együtt élünk 3,5 éve, az lenne ciki, ha ciki lenne. Múltkor lazán a pénztárnál beszéltük meg h kell-e óvszer,( amit alap esetben nem használunk, ezért nem tudtuk, hogy van-e vajon otthon, vagy mi van a szav idejével, mert most is azért kellett, mert olyan gyógyszert szedtem, ami mellett ajánlott a kiegészítő védekezés, mert csökkenti a fog. gátló hatását)

A haverodnak van állandó kapcsolata?

Általábna azoknak furcsa, akik nem éltek tartós párkapcsolatban az a tapasztalatom, bár vannak nők is akik cikinek tartják...

25/N

2013. jan. 28. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:
A férjem bármit megvesz, amit kérek, igen, betét és tampont is, szülést után betétet, hasleszorítót, mindenféle receptet is kivált, szerencsére nem feszélyezik ezek a dolgok, úgy veszi, hogy segít nekem ezzel.
2013. jan. 28. 14:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem gáz! Mivel nőnek van szüksége tamponra, terhességi tesztre is. És mivel ő nem ért rá vagy valami, valakinek meg kell venni.

Másik meg, terhességi teszt vétele szerintem max akkor lehet ciki, ha fiatal srác vagy csaj veszi. De mivel idősebb vagy így bárki gondolhatja azt, hogy várjátok a babát!

Meg ehhez senkinek semmi köze. Boltban meg nem szokás nagyba nézegetni, hogy ki mit vesz és nézni rá, hogy milyen ciki.. :D

Ha kell akkor kell, inkább mint hogy valami baj legyen.

2013. jan. 28. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.