Szerintem az általános önbizalomhiány miatt. Ha az okos, öntudatos nő nem tud okosan nőként viselkedni egy férfi társaságában, elnyomja, akkor nem is kell csodálkozni. Lehet valaki okos és öntudatos úgy is, hogy a férfi férfi tud maradni mellette.
2013. jan. 30. 12:09
2/46 anonim válasza:
Azért mert kevés okos és öntudatos férfi van. Az átlag meg csak azért tartja többre magát a nőknél, mert ő "férfi", de semmilyen kézzelfogható alapja nincs felsőbbrendűnek lenni.
2013. jan. 30. 12:13
3/46 anonim válasza:
Ez nem minden esetben van így.Amelyik férfi sikeres és elégedett magával,az örül,ha hasonlóan értelmes,magabiztos társat talál maga mellé.
Amelyik férfi pedig komplexusokkal küzd,az fél,hogy a nő felülmúlja őt bármiben is és nem érezheti magát mellette férfinak.
2013. jan. 30. 12:14
4/46 A kérdező kommentje:
Hogy értitek azt, hogy "elnyomja"?
Az a baj, hogy a pasik már azt elnyomásnak veszik, ha a nő nem bólogat mindenre, mint egy bólogatós kutya.
(Előre szólok, én senkit sem fogok lepontozni, szóval ne engem szidjon az, aki 0%-ot kap ) :)
2013. jan. 30. 12:15
5/46 anonim válasza:
A "betegesen" szó csak az én figyelmem nem kerülte el?
2013. jan. 30. 12:16
6/46 Theodorik84 válasza:
Egy okos és öntudatos nő tudja, hogy hogyan érezze magát mellette a férfi férfinak. Inkább a buta de magát okosnak érző öntudatos nőktől "rettegek".
2013. jan. 30. 12:19
7/46 anonim válasza:
általánosítasz ... én pl bírom őket - a feleségem is olyan mindamellett, hogy szép és kedves is
a legjobb dolog a világon,hogy a feleségem szintén ilyen.
sosem jöttek be a céltalan,butuska lányok,maximum egy éjszakára...(még a feleségem előtt persze)
2013. jan. 30. 12:25
9/46 anonim válasza:
Szerintem csak a buta pasik rettegnek az öntudatos okos nőktől! :D
Nemáááá, te mivel foglalkozol, hogy 4 gyerekes családapa vagy és nonstop jelen vagy az oldalon? :) (csak kíváncsi vagyok)
2013. jan. 30. 12:25
10/46 anonim válasza:
Mert a nőknek legrosszabb tulajdonságaik között van, az önhittség, az irányítás mánia, a más emberek(legyen az akár nő vagy férfi) megítélése. Minél öregebbek vagytok, annál jobban elhiszitek hogy mindent tudtok, pedig érzelmileg labilisek vagytok, nem fogadjátok el a kritikát, nem ismertek megalkuvást. Egy tényleg okos és öntudatos nőnél ezek a negatívtulajdonságok, sokkal erőteljesebben megvannak, ezért gyakorlatilag képtelenség velük élni vagy egy környezetbe lenni sokáig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!