Mitől lehetnék olyan mint a családtagjaim?
Mindenki nagyon okos és mindent ért, csak én nem és már néha ki vannak borulva hogy mit nem lehet ezen meg azon érteni.
Ez már nagyon régóta megy, már középiskolás vagyok.Nagyon rossz érzés a család fekete bárányának lenni, amikor összegyűlünk akkor csak azt hallom, hogy nekem megy gyengén a suli. Beszélgetnek a "mai világról" én nekem meg fogalmam sincs hogy miről van szó. Már annyira rosszul érzem magam.
Szerintem ne akarj olyan lenni mint mások, mert sokak tudása csak lexikális, felszínes. Még többen szeretnek mások kárára okoskodni, mert így okosabbnak érzik magukat, pedig csak tudálékosabbak.
Mindenkinek megvan a magához való esze, amivel boldogulnia kell az életben.
Olvass sokat (ez igaz szépirodalomra és hírekre is): szókincs és ismeretek bővítése, valamint a "világ" közelebbi megismerése végett.
Beszélgess sokat mindenféléről, legyél toleráns mások érdeklődése és véleménye iránt, nyitott a világra - de ne "olvadj be" semmiképp! Legyen saját véleményed!
Olyan barátokat és társaságot keress, akik értelmesen töltik el a szabadidejüket, normális hobbival.
Kb. ennyi. Amúgy meg ne görcsölj, biztos nem vagy fekete bárány, csak úgy érzed. :)
Igen, szoktam olvasni, de a bátyám olyan lekezelő. Úgy bánik velem mint aki tökfej, (jó lehet nem vagyok olyan okos mint ő), de ilyenkor kihozza belőlem az őrültet. Nem bírom visszafogni magam.
Na meg a tanulás..Nagyon sok ideig tart míg megtanulok mindent másnapra. Mire végeznék már 3x abbahagytam.:( Nagyon megunom amikor 100-adjára se megy bele a fejembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!