Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagypof*jú osztálytársakkal...

Nagypof*jú osztálytársakkal mit lehet tenni? Totál tönkre mentem.

Figyelt kérdés
Jóestét!Csak 16 vagyok,de kész katasztrófa a középiskolám.Mikor kezdtem elsőt,bukott hozzánk egy cicababa.Szőke haj,piercing száj felett,kivan sminkelve,de 6 tantárgyból bukott és játsza a nemlétező eszét + falusi és végig ment rajta fél falubeli fiatal...neki van egy barátnője akivel egy faluban lakik,büdös,nem fürdik,nincs pénze még kinai ruhákra se,más cuccait hordja,de azért napi 1 doboz cigi az nála van,vagy ha nincs mindenkit kihasznál,leszól,hogy ronda,de közben meg ő ... tavaly szeptemberben átiratkozott hozzánk egy csaj,tök rendes volt,nagyon jóba lettünk,együtt ültünk,nálam is aludt párszor,és pér hete csak úgy elült mellőlem,elhúzták azok a szerencsétlenek és ellenem fordították.Minden szünetben,órán az megy,hogy én milyen ronda vagyok,nagy a segg*m,ronda a barátom,meg,hogy ronda ruhákban járok,meg mind kinai hamisitott cipőkbe...Igy tudom,hogy ez nevetséges,de ezt már nem lehet birni 2.éve megy ez...ők vannak 6an,én(mi) 5en,többi lány meg olyan,hogy senkivel sem beszélnek elvannak 4-5 en... fiúból 3van,de ők még kisfiúk.. mit tegyek? megverni őket,vagy szülőket behívatni?
2013. jan. 27. 18:47
 1/9 A kérdező kommentje:
6 közül 3 akit meglehetne simogatni icipicit,lenne is alkalmam rá!Fogyózom,minden nap viszem uzsonnát és folyton beszólnak,hogy hahhaha hozta a féldisznót,de még az sem elég neki... nem lehet órán figyelni,folyton pletykálnak,de mindnekiről!!
2013. jan. 27. 18:49
 2/9 anonim válasza:
76%
Fiú vagyok, nem voltam még ilyen helyzetben, de én biztos, hogy megverném őket..
2013. jan. 27. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki nem olyan nagy a segged ha kifért a száján.Amúgy vagy orrba csapod és leszakad rólad.Vagy röhögd pofán és ne törödj vele.ha látják rajtad fel szivod magad,ez téged bánt annál jobban rád cuppannak.Akit meg ellened tudtak fordítani az nem is volt barátod.Na fel a fejjel ne törödj velük
2013. jan. 27. 18:55
 4/9 Barbii1612 válasza:
89%
Én fiatalabb vagyok nálad.13 éves,ugyan ezt érzem. Idegileg tönkre mentem sőt..felakartam adni az életet.De soha nem hagynám itt a családom és a barátaim.Elkezdtem velük "barátkozni".Csak így tudok minden nap bemenni.
2013. jan. 27. 18:57
 5/9 gravinator válasza:
100%

Vedd a figurát!

Sajnos a fél disznónkból csak ennyi maradt a többit te már megetted!

A szabadidőidet meg azzal a 2-3 normális osztálytársaddal töltsd és tanulj,hisz azért vagy ott.Jó eredménnyel jó álláshoz juthatsz, ő meg éldegéljen majd a segélyből.

2013. jan. 27. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg nagyon rossz lehet. De azért ne verd meg őket. Ebben a korban mindenki változik, egyik évben ilyen, aztán majd olyan lesz. Nem tudnál te is olyan lenni, mint akik c sak úgy "elvannak"? Lehet, hogy nekik a jó. Borzalmas lehet mindig az öltözéket lesni, hogy kinek van jobb, meg hogy jaj, az enyém messze nem oylan, állandó stressz, nem is tudom, hogyan lehet tanulni ilyen légkörben. Legjobb, ha nem foglalkozol velük. Csak legyél a magad csendességében.

Azért majd titokban felfigyelnek rád, és ha kicsit megkomolyodnak, biztos fognak érdeklődni irántad. De addig ne eröltesd.

2013. jan. 27. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj majd jövőre megint tovább bukik.
2013. jan. 27. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
szólj vissza neki , ne hagyd magad, meg ha mondja, hogy nagy a segged, mondd neki, hogy nyalja kisebbre :D
2013. jan. 27. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszokat,a nagy a segg*m dologra voltak jó beszólások! :D próbáltam őket levegőnek nézni,de nem ment,mert folyton rólam cuppogtak..de megfogadom tanácsotokat,köszönöm szépen.:)
2013. jan. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!