Én tettem tönkre a családot? 16l
Semmi közöd hozzá, hogy apád ekkora *****!
Könnyebb mást hibáztatni, mint saját magába nézni!
Nem csak apád sajnos rajtad vezeti le a feszültséget.
Ha ez jó ideje így van akkor sajnálni tudlak mert nagyon idegesítő, és te is írtad hogy már jobb nélküle
Durva lesz amit mondok de szerintem jobb ha szüleid tényleg elválnának és anyuddal élnétek tovább mert ha nem akkor idegbeteg leszel emiatt és nem lesz kedved hazamenni stb.
használt volt az a papírzsebkendő?
(nem lehet, hogy pár éve tudta meg, hogy nem is a vér szerinti apád?)
Egy pillanatra se hidd, hogy a te hibád!
A szüleid borzasztó önző módon viselkednek, bele sem gondolnak, mekkora törést okozhatnak neked ezzel. Nagy valószínűséggel csak a saját problémáikat akarják így eltussolni, mert könnyebb a gyerekre kenni a dolgokat, mint beismerni, hogy tönkrement a házasságuk.
Tarts ki, kislány! Ne törődj velük, akármennyire nehéz is. Hamarosan kijárod a gimit és a saját lábadra állhatsz. :)
Az a baj hogy apád rajtad vezeti le a feszültséget, anyádnak meg az a baja hogy visszabeszélsz pedig neked csendben kellene tűrnöd szerinte. Én szerintem meg igazad van hogy visszabeszélsz és kiállsz magadért, mert nem hagyod hogy elnyomjanak és az életben is jobban fogsz boldogulni így.
Az hogy apád miért csinálja biztos hogy más oka van erre nyilván felidegelik a munkahelyén és otthon így vezeti le ami elég nagy hiba. A válás sem miattad lenne csak ezt vágják a fejedhez, szerintem apukád sem tudja hogy mit akar és ez a probléma hogy ez a sok vita szétzúzza a családot.
Köszönöm az együttérzést mindenkit felpontoztam.
nemááá:Nem,tiszta volt a zsepi és biztos hogy ő a vérszerinti apám nagyon hasonlítok rá külsőleg,anyám szerint le se tudjuk egymást tagani.Nem tudom miért utál engem ennyire régen nem volt ez,legalábbis ennyire durva nem.Gyerekkoromban nem foglalkozott velem de volt egy év kb amég igen mert jól tanultam.De amióta leromlott az átlagom mert a gimi egy kicsit nezezebben megy azóta egyre rosszabb.Minden veszekedés alkalmával úgy döntenek,hogy elválnak ezt onnan tudom,hogy szoktam hallgatózni de valahogy sosem tröténik meg.
Szia!
Nálunk is hasonló volt a helyzet ennyi idős koromban. Csak nálunk fordítva volt. Anyukám volt az, aki állandóan veszekedett. Nálam úgy alakult, hogy igyekeztem befogni a számat, és 19 éves koromban elköltöztem otthonról. Azóta férjhez mentem. Nem beszélünk túl gyakran, de azóta egy kicsit jobb a helyzet.
Neked is tanácsolom, légy türelemmel, és amint tudsz költözz el otthonról. Kitartást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!