Helyesen tettem-e? Anyumat rajta kaptam a sógorommal, de nem szoltam senkinek, nem akartam a családot szétdúlni, de azóta sem tudom mi a helyzet, remélem abba hagyták a dolgot, egyértelmű volt a dolog szerintem.
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 16:34
2/29 anonim válasza:
derítsd ki hogy abba hagyták e.
ha nem akkor szerintem először beszélj velük hogy ha nem fejezik be akkor kénytelen leszel elmondani a tesódnak és apudnak.
3/29 anonim válasza:
ha anyuddal jó a kapcsolatod, akkor beszéld meg vele..
4/29 A kérdező kommentje:
apum már meghalt, de olyan ciki ilyenről beszélni pont anyuval, igy mutat példát?
2010. aug. 15. 16:43
6/29 A kérdező kommentje:
Igen
2010. aug. 15. 16:45
7/29 anonim válasza:
Ha nincs senkije, akkor miért fáj neked az, ha jól érzi magát?
Ilyen önző vagy?
8/29 anonim válasza:
16.40-es vagyok ezután 24/N
akkor mond anyádnak hogy fejezze be,hogy tehet ilyet a gyereke ellen (mármint tesód ellen).
nekem ez egy kicsit durva.ezt én nem hagynám annyiban.
ha kell fenyegesd meg hogy elmondod tesódnak.
9/29 anonim válasza:
Sógor a tesód párja, vagy a párod tesója? (mindkettőt sógornak hívják)
10/29 anonim válasza:
bocsi lehet hogy félre értettem.
testvéred férje vagy
szerelmed testvére??????
mert nemmindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!