nem attól család, h összetart, és nem kell hozzá semmilyen külső erő?
persze vannak a családban domináns és kevésbé domináns egyéniségek, akik ezzel meghatározzák az egységet.
de pont így tud működni, hiszen mint tudjuk, két dudás egy csárdában bizony bajosan van meg.
nálunk a nagyim volt az erősebb, nagyobb hangú egyéniség, a papa a csendesebb, bölcsebb fajta ember. anyum a papára hasonlít, én a nagyimra. tehát az egyensúly megvolt, jól funkcionáltunk, mikor még együtt lehettünk. (apám szerencsére nem volt a képben)
most, 2re redukálódott a családunk létszáma. kiegészítjük egymást anyummal, ő az élettapasztalatával segít engem, én a talpraesettségemmel őt.
a párom is a családom része, ő az AGY. pont olyan higgadt, megfontolt ember, mint amilyen a papám volt, és mellé nagy tudás párosul. egyelőre inkább lexikális, de ahogy idősödik, majd jön a tapasztalat is.
nagyon jó családom van, összetartóak vagyunk, nem kell senkinek fáradoznia azon, h meglegyen az összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!