Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt a "Happy Tree Friend"...

Ezt a "Happy Tree Friend" mesét ki találta ki? Tényleg gyerekeknek készült?

Figyelt kérdés

Hallottam már róla ezt azt, megnéztem 1 részt.

25 éves létemre majdnem hányingert kaptam. Ilyen morbid, undorító mesét hogy lehet kitalálni?

Aki ismeri, annak nem kell részletezni, hogy mi van benn, meg mi nem.

Ez komolyan gyerekeknek készült?

Nem kaptam fel a vizet, csak azért na...vannak határok. Lehet, hogy ez egy kisgyereknek (mivel nem érti) vicces, de egyszerűen nem értem, hogy ilyen hányingerkeltő, undorító mesét hogyan lehet kitalálni.

Van ennek a mesének valami lényege egyáltalán, vagy az a lényege, hogy minden szereplő cafatokra szakad a végén?

Szerintem kegyetlen gusztustalan, még ha mese is.....

2013. jan. 26. 11:18
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Én egyszer kiskoromban rátaláltam erre a neten. Kb. 7-8 éves lehettem. Belenéztem, és borzalmasan rosszul lettem tőle, undorító volt benne minden egyes pillanat. Nem igazán emlékszem, de szerintem vagy rosszat álmodtam tőle vagy utána nagyon féltem mindentől, vagy mindkettő. Még most sem mérnek belenézni egy másodpercre sem semelyik részébe.🤮🤮
2019. okt. 20. 21:26
 22/24 Vili oke? válasza:

Én az elsö részt 10 évesen néztem meg mert azt montàk hogy ez jobb mint egy morbid horror mivel szeretem a horrort(11 éves vok) ezért meg néztem és rosszab morbid ab mint az ideglelés

Éjjel szoktam néha nézni hogyha be akarok sz***i amugy undorito

2020. máj. 8. 00:22
 23/24 Vili oke? válasza:
Amugy insomnias vagyok azért irom 0:27 kor
2020. máj. 8. 00:27
 24/24 anonim ***** válasza:

Már régi

De felnőtteknek készült

És, ebben a világban ahol mindenki kedvére lop, drogozik stb.

Miért baj hogy kitaláltak egy mesét?

De úgyse értheted nem vagy horror fan.

2023. máj. 11. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!