A mostani gyerekeknek készült Maci kávé íze mennyire hasonlít a régi főzős cikóriakávé ízére?
Köszönöm! :) A gödöllői Tescóban ilyesmit sajnos nem láttam.. :( Megpróbálom a csömöri Auchant akkor. :))
A régi cikória kávék ezek? Tehát oké hogy finom, de nekem az lenne fontos, hogy a régihez képest milyen, mennyire olyanok, mint 10-15 éve?
Ezt a fajta kávét tejeskávé gyanánt ittam kb. 10 éves koromtól... :))))
Egyébként szintén magamnak vásárolnám, 24 éves vagyok.. :)) Remélem, elég nagy vagyok hozzá, kedves anyuci!! :DDD
Ejha!! Nagyon köszönöm!! Eddig ez a leges leges legszakszerűbb segítség a cikóriával kapcsolatban!! :))
Nagyon köszönöm a részletes, pontos adatokkal ellátot információt!! Ezt mindenképp megkóstolom! Még annyit tudsz segíteni, hogy van rajta elkészítési leírás? Még sose készítettem ilyen kávét, csak kicsi koromban ittam. De én személy szerint még mindig azt az ízt imádom és nem a rendes kávét...
Pont emiatt nem is kávézom, csak talán 1-2 hetente egyszer, azt is csak tejes kávét, mint a gyerekek, sok tejjel, sok cukorral... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!