Maci csoki, Kajla, Kroki csokoládé stb - emlékeztek még? ^^ Lehet még valahol kapni Africana csokit vagy Nestlé csokoládét? Illetve más egyéb régebbi "retro" csokikat?
Africana - pár évvel ezelőtt még lehetett kapni, talán még ma sem annyira reménytelen
Nestlé - [link]
kb. 12 éve ettem utoljára :( de olyan fimom :)
Kókuszos:
Jaj de imádtam! :) talán a 90-es évek elején ettem utoljára
A jó öreg Maci csoki:
Kajla csoki, a kutyás nugát:
na, ez nem volt annyira jó...
Kroki csoki - de finom volt :)))
Mi történt ezekkel? Miért vonták ki a forgalomból ezeket a csokikat?
Americanát még lehet kapni, de nekem az Africana jobban ízlett :P annyira jó lenne piros Nestlét találni valamelyik boltban... vagy Africanát. ezekben még bízom, a Maci csoki és a Kókustos sajnos eléggé reménytelennek látszik :(
Kérem, ha valaki meg tudná mondani valamelyik "retró" csoki lelőhelyét, legyen szíves írni ide :) köszönöm előre is :)
További csokik:
Sport szelet - szerencsére a mai napig kapható :))) és remélem, még nagyon-nagyon sokáig
viszont az Express "vonatos" csoki eltűnt a süllyesztőben... :(
Kedvenc csoki:
nem éppen ez volt a kedvencem, de jó volt ez is :)
Anasztázia csokira emlékeztek? A 90-es évek közepéről. Anasztázia rajzfilm ihlette. A hercegnő volt a csokipapíron.
Tutira nincs sehol, azóta sem láttam. Már nem gyártják az afrikánát sem. Egyetlen maradt a Tibi, no meg a boci is, csak a boci szerintem szarabb lett. Tibi még mindig finom.
Amúgy a Kjla az nagyon hülye ízesítésű volt ám! Citromos-nugáros szelet! Most már tudom hogy miért nem szerettem.
Én sajna egyik nugátos vagy mogyoróst sem szerettem, mert földimogyiból voltak, nem a kerek mogyoróból.(előbbi volt az olcsóbb)Aztán volt bea csoki, meg töltöttek, ilyen gysoros gyümölcsös fondant- nal töltöttek. Meg a gumi-cumi, meg a váras csokik!! Képzeljétek olyant láttam egy boltban. Sümegi vár, meg gyulai vár.. stb. Ugyanaz a csomagolás, íz már kissé kevésbé. Meg egy euros boltban láttam ugyanezt a fajtát, csak nem várakkal hanem állatokkal, betűkkel.
Melódis csoki is volt, 13 Ft-éert, azt most újra csinálják 190-ért. Adjunk be petíciót, hogy gyártsák újra a retro csokikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!