Miért csomagolják be alufóliába a táblás csokoládét?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 10:09
1/1 anonim válasza:
Talán mert a molyok nem tudják kirágni...
vagy ha nem száraz, hűvös helyen tartják, hanem meleg éri és megolvad, nem tud kifolyni.
Most hirtelen ez jut az eszembe.
(Ja és a csomagolási költségek is szerepet játszhatnak. Lehet, hogy így gazdaságosabb, mint más technológiára átállni és más csomagolóanyagot, technikát alkalmazni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!