Miért pont piros vákuumfóliába csomagolják a trappista sajtokat általában?
Figyelt kérdés
2008. okt. 28. 21:32
1/1 anonim válasza:
A félkemény és kemény sajtok felületét érlelés után az eredeti technológia szerint viasszal vonták be, hogy elzárják a levegőtől, ezáltal meggátolják a túlérést.
Ennek a színe vöröses-bordó. A vákumfólia ugyanezt a célt szolgálja, és szerintem hagyomány őrzésből ezt a színt választották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!