Miért van az hogyha Szendwicset készitek és alufóliába teszem be a zsömlén az alufólia helye ilyen kis zöldes mitől van ez?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 23:57
2/9 anonim válasza:
Ez érdekes nekem még nem volt ilyen. A zöld valami rendszerint penész szokott lenni. Más nem jut eszembe.
3/9 anonim válasza:
Soha nem láttam még ilyet a szendvicsemen,pedig Én is szoktam alufóliába csomagolni,de inkább átlátszó folpakkba.
6/9 anonim válasza:
Próbáld meg a másik oldalába csomagolni, vagy használj más fajta fóliát.
Általában akkor szokott ilyen lenni, ha valami savas dologhoz ér hozzá az alufólia. Nem túl egészséges megenni.
7/9 anonim válasza:
Az aulfólia reagál az élelmiszerekkel, ezért sokkal jobb folpakba csomagolni - és ha fontos, utána még lehet rá alufóliát tenni.
8/9 anonim válasza:
juj, én nem hiszem hogy utána még megenném a zsömlém.:D
9/9 anonim válasza:
Bizonyára valami a szenyóban oldja az alut.
Nem véletlenül tiltották be az aluminiumot a konyhákon.
Mérgező.
Az alufóliának mindig a matt fele legyen az étel felé. (a fényes kívül)
Csomagolásra javaslom inkább szalvétát és/vagy zacskót. A zacsit újra lehet használni sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!