Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt a "Happy Tree Friend"...

Ezt a "Happy Tree Friend" mesét ki találta ki? Tényleg gyerekeknek készült?

Figyelt kérdés

Hallottam már róla ezt azt, megnéztem 1 részt.

25 éves létemre majdnem hányingert kaptam. Ilyen morbid, undorító mesét hogy lehet kitalálni?

Aki ismeri, annak nem kell részletezni, hogy mi van benn, meg mi nem.

Ez komolyan gyerekeknek készült?

Nem kaptam fel a vizet, csak azért na...vannak határok. Lehet, hogy ez egy kisgyereknek (mivel nem érti) vicces, de egyszerűen nem értem, hogy ilyen hányingerkeltő, undorító mesét hogyan lehet kitalálni.

Van ennek a mesének valami lényege egyáltalán, vagy az a lényege, hogy minden szereplő cafatokra szakad a végén?

Szerintem kegyetlen gusztustalan, még ha mese is.....

2013. jan. 26. 11:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%
Miért a femiligájos fingós-böfögős illetve "igen ez pont olyan, mint mikor leköptem George Busht szkanderezés közben" poénok viccesek? Nem. Mégis sokan nézik.
2013. jan. 26. 22:52
 12/24 A kérdező kommentje:
hát még mindíg tűrhetőbb, mint azt nézni (én nem nézem), hogy hogyan trancsírozódik szét vmi...
2013. jan. 26. 22:57
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
Hát azért az is elég undorító mikor a femiligájban az a páréves isgyerek a saját anyját akarja megölni rendszeresen... Nem kevésbé elmebeteg.
2013. jan. 26. 23:09
 14/24 anonim ***** válasza:

A FG kemény társadalomkritika arról, milyen gyökér módon tud viselkedni v.ki. Persze, sokan viccesnek tartják, de ha belegondolsz, csúnya egy görbetükör.

A HTF-nek nincs üzenete.

2013. jan. 26. 23:40
 15/24 A kérdező kommentje:
A HTF-nek is lehet üzenete... : "Örüljetek neki, hogy nem ilyen hipersérülékeny a testetek" :D
2013. jan. 27. 08:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Egy 130-as sebességnél történt ütközésnél...
2013. jan. 27. 20:27
 17/24 anonim ***** válasza:

"A FG kemény társadalomkritika arról, milyen gyökér módon tud viselkedni v.ki."

Azt elismerem, hogy társadalomkritika annak jó is. De a vicces jelzőt nem érdemli ki...

2013. jan. 27. 20:38
 18/24 anonim válasza:
én 6 évesen néztem nem féltem töle szerintem jo kis rajzfil most vagyok 9 éves és még most is szeretem ezt a mesét
2015. jún. 8. 14:53
 19/24 anonim válasza:
a happy tree friends nem gyerekeknek készült, ez egy groteszk, őrült valami, amitől agyfaxt lehet kapni igen hamar, és a kis bolyhos, cuki, szív alakú nózijú, tündéri karakterek többnyire narkósok, pszichiátriai betegek valójában, vagy simán idióták. egyébként aki szereti a fekete humort, annak vicces, én bírom :D
2015. jún. 8. 21:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Mi nagyon szeretjük. A gyerekkel ezt néztük annak idején, mint esti mesét, és nagyokat nevettünk rajta.
2019. júl. 3. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!