Lehet vhol szájfényt és körömlakkot kapni 4 éves kislányomnak, ami kifejezetten gyerekeknek készült?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 12:02
1/9 anonim válasza:
A Claire's nevű butikokban vannak gyerekeknek való kencék:), bár a körömlakk ugyanolyan mint a felnőtt, csak kisebb üvegben van(de legalább ha kiborul, kevesebb ömlik ki:D )szóval én azt nem vennék, de a többi pipere kifejezetten gyerekeknek való.
2/9 A kérdező kommentje:
Na igen, a körömlakkban én is bizonytalan vagyok, csak teljesen odavan a műkörmömért és már most azt kérdezgeti, hogy ha nagy lesz, akkor ugye megengedem neki :)
2012. nov. 28. 12:13
3/9 anonim válasza:
:D Só- liszt gyurmából kiváló műkörmöt lehet készíteni, gyerekkoromban nekem is abból volt:).
4/9 anonim válasza:
Tescoba láttam ,díszcsomagolásba. Volt benne 4 körömlakk + még valami hozzá.
5/9 anonim válasza:
Még nagyon régen vettem a lányomnak hasonlót. A körömlakk az vízzel lemosható volt. Szerintem ha játékboltokat megnézel akkor biztosan kapsz. De nagyon sok gyerekkozmetikuma van az avonnak is, de a dm-ben is láttam.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
A Tescóban van szajfeny három db-os kiszerelésben a játék részlegen. Nekünk volt régebben gyerek koromlakkunk, lemoshato, szerintem azt is a Tescóban vehette anyósom, mert csak oda jár. Es nagyobb jatekboltokban lehet kapni teljes mukorom építő készletet, minden van benne. Most ilyet az auchanba is láttam. (Bocs az ekezetekert. )
8/9 anonim válasza:
Utolso vagyok, erre gondoltam:
9/9 anonim válasza:
igazából a legtöbb játékwebáruházban van ilyen sminkszett néven futó dolog mi is nemrég vettünk 3 éves a lányom. a körömlakk simán lejön csillogó rózsaszín meg lila semmit nem baj ha összeken vele. rúzs szerű is volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!