17 hónapot kislányomnak mitől lehet fekete a széklete? Szinte fekete, ráadásul szorulásos, pedig kifejezetten szorulásos babáknak való tápszert kap.
Fekete lehet sok vastartalmú étel bevitelétől, illetve sok gyereknél ennyi idősen előfordul a kakaós péksüteményektől, kakaómasszás desszertektől, és ilyenkor velejár a székrekedés is.
Az első válaszolóval meg ne foglalkozz, baromságokat ír, ha bármiféle belsővérzése lenne, akkor nem lenne eleve, és nem étkezne rendesen. Nem kell rögtön szörnyűségekre gondolni.
Ha a gyomra, vagy felül lenne vérzése, akkor sápadt lenne, fáradékony, és HÁNYNA is!!! (Aput 3X vitte rohammentő nyelőcsővérzéssel kórházba, szóval tudom, mivel jár!)
Az is lehet, hogy magasabb vastartalmú ételt evett. De ha nagyon aggaszt, konzultálj a védőnővel/gyermekorvossal!
Hát.. Újabban nem mindig eszik olyan sokat ( most is a 220grammos bébiételből hagyott két-3 kanállal).
Bismarcot szinte minden másnap eszik nem olyan keveset, ráadásul piskóta, ez a kerek kb. minden nap kap néhány szemet. Vasat nme kap, mivel állandóan fájt tőle a hasa. Kb. 3 hónaposan kapott néhány napig. Mint írtam, nagyon eleven, alig lehet lelőni. Nem lázas, nem sírós, semmi mást nem észlelünk rajta. Mindenesetre hétfőn megyünk a védőnőhöz, ott rákérdezünk.
Kedves első! Reméljük, nem komoly. Ha azonban orvoshoz kerül, akkor is megpróbáljuk elvinni vizsgálatokra. Hisz ha nincs komoly baja, kórházba cak a legvégső esetben vagyunk hajlandóak bevinni. Tavaly 1 éjszakát voltunk bent megfigyelésen apnoé miatt. Hát, azóta teljesen kifordult, fél mindenkitől,akkor elkezdett rángani az idegtől és félelemtől, annyira, hogy később volt egy " dermedése", ami miatt mikuláskor be kellett vinni neurológiára, hátha komolyabb baj lett abból az éjjelből..
első vagyok.
nem akartalak megijeszteni és hülyeséget sem írni. nem is olyanra gondoltam amiket utánam írtak!
enyém tejallergia gyanús volt, semmi egyéb tünet nem volt csak a kakival voltak gondok, véres volt, kemény volt, ritkán és nehezen sikerült...
szóval ebből gondoltam. mondjuk még mindig azt gondolom, hogy fekete széklettel minél előbb orvoshoz kell menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!