Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adjak a kislányomnak?...

Mit adjak a kislányomnak? Vigyem orvoshoz, mi a baja?

Figyelt kérdés

2,5éves és mikor alszik nagyon sokat köhög. Száraz köhögés,mert nem jön fel váladék. Úgy hallom néha erőlködik is.

Ami a furcsa hogy ha ébren van nincs,akkor nem köhög. Van párásítónk,és a nap nagy részében megy is! Mit tehetnék hogy jobb legyen neki???

2012. nov. 26. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan tudom miről beszélsz, az én fiam évekig produkálta ezt a tünetet. Attól van, hogy ha egy kicsit is náthás a gyerek, akkor már képződik váladék a torkában. Ébren, ülő vagy álló helyzetben ez nem okoz gondot, nem annyi, hogy köhögjön tőle, simán lecsurog a torkán. De fekvő helyzetben ugyanez nem történik meg, ezért köhög. Nekem az ACC100 tökéletesen bevált. Pár nap alatt megszüntette a gondot. Régebben, mikor még nem gondoltam, hogy lehet ezt köptetővel kezelni, sokszor hetekig is eltartott. De igazából végleg csak iskolás korára múlt el, addig minden télen visszajött.
2012. nov. 26. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Lányunknak ugyanez a baja agy 2 3 hete.Lázasan hazaküldték a bölcsiből,ami estére el is mult. Az elején rögtön mentünk vele, akkor csak köptetőt kapott,meg Nurofent és Tantum verde sprayt. Ezután én is elkaptam,nekem a doki arc ill homloküreggyuszit gyanus állapitott meg(csak helyi uh-val mert jön a kistesó és rtg-be nem mehettem. ) Ebből ugy nézett ki kigyogyult,2-3 napot ment újra bölcsibe,hőemelkedéssel jött haza egyik nap. Most ujra köhög és elmentünk. GAratgyuszija volt 1 hétig, kigyógyult ma mehetett volna újra bölcsibe erre reggel izott a teste és megmértük a hőjét,38fok. Egész hétre kiirta a doki mert mandulagyuszija van. Most Cedax babyt akpott, remélem már kigyogyul... Eredetileg mi is csak a panel lakás miatti száraz és alacsony páratartalomra gyanakodtunk.. Szerintem még a Légzéskönnyitő krém is segithet neki. [link] Igaz a papirja azt mondja nem adható 3 év alatt,de a dokink szerint csak azért mert nem tesztelték kicsiken. De én már 2 évesen is adtam a lányomnak,mert nagyon jó volt neki és nem mentolos.Doki is rábolintott:) Még magamnak is használom ha kell mert nagyon kellemes:) Jobb mint a felnött,az nekem nagyon erős volt.
2012. nov. 26. 17:18
 3/5 A kérdező kommentje:

A lányom még nem jár bölcsibe sem oviba,és láza sincs szerencsére! 2napja kezdődött nála ez a köhögés.

Baby luuf balzsam van itthon,azzal kentem most le. Alig aludt valamit szegény,de most hogy ébren van nem köhög!

Nem tudom elég e a balzsam vagy kell még valamilyen gyógyszer is? Nem lenne jó ha éjjel sem tudna aludni!:(((

Nem szívesen vinném még orvoshoz,mert nem beteg a köhögést leszámítva,ott félő hogy inkább összeszed valamit!:(

2012. nov. 26. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is csak éjszaka köhögött.2 hónapon keresztül, minden orvost bejártunk.Kiderült,hogy hörghurutos.Csak a Rectodelt kúp mulasztotta el :( Azóta Salin s2 sógépet használunk és nem jött elő.
2012. nov. 26. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk este van bekapcsolva az uhs párásító és egész éjjel megy.

Lefekvés előtt adj neki Erigon szirupot, vagy Sinecodot, kinek mi válik be.

Napközben pedig 2szer Ambroxol köptető, hogy mielőbb hurutosodjon a köhögése.

2012. nov. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!