Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislányomnak piros...

2 éves kislányomnak piros karikás a szeme alja. Tegnap láza is volt,38 fok. Sokszor kakil. Tegnap hurutot köpött egyszer. Mitől lehet? Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 10:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen szerintem vidd orvoshoz. Ha hurutot köpött akkor elvileg köhög is nem? Valami baci vagy vírus elérte.
2010. dec. 27. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Szerintem is nagyon fura, de akkor egyszer kiköhögte a hurutot és azóta mégcsak nem is köhhinget.

Elvittem ügyeletes dokihoz, torka tiszta, tüdeje tiszta, azt mondta, valószínű összeszedett valami vírust. Calcimusk, Panadol, Nasivin orrspay, bár nem tudom minek mikor nem is folyik az orra, rendesen kap levegőt.

Köszi a választ.

2010. dec. 28. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!