Ezt a "Happy Tree Friend" mesét ki találta ki? Tényleg gyerekeknek készült?
Hallottam már róla ezt azt, megnéztem 1 részt.
25 éves létemre majdnem hányingert kaptam. Ilyen morbid, undorító mesét hogy lehet kitalálni?
Aki ismeri, annak nem kell részletezni, hogy mi van benn, meg mi nem.
Ez komolyan gyerekeknek készült?
Nem kaptam fel a vizet, csak azért na...vannak határok. Lehet, hogy ez egy kisgyereknek (mivel nem érti) vicces, de egyszerűen nem értem, hogy ilyen hányingerkeltő, undorító mesét hogyan lehet kitalálni.
Van ennek a mesének valami lényege egyáltalán, vagy az a lényege, hogy minden szereplő cafatokra szakad a végén?
Szerintem kegyetlen gusztustalan, még ha mese is.....
Ott virít a 18-as karika a sarokban, naná, hogy nem gyerekeknek készült.
Kicsit beteg, de ha összehasonlítjuk az animkkel... Hát maximum átlagos. :D
A vidin nem volt 18-as karika. Akkor a TV-be tehát van.
AZ animék se ennyire durvák azért, de ez egy meséhez képest szerintem marha gusztustalan. Én annó szerettem nagyon az animéket, és közel sem volt egyikse ennyire undorító.
Én sem bírom végignézni.
Remek humorom van, de a HTF nem vicces.
Ez a mese szerintem sem vicces. Egyszerűen nincs célja, csak az, hogy végignézze a néző, hogy hogyan szakad cafatokra a mókus, hogyan esnek vagy darálódnak a belső szervei stb....ez szerintem marhára nem vicces, nem is az, hogy botrányos, hanem inkább azt mondanám rá, hogy unalmasan gusztustalan.
18-as karika ide vagy oda, nem tudom kinek lehet ennyire morbid "humora" vagy természete, hogy élvezze ezt....komolyan, abba mi a jó, hogy mondjuk látjuk, hogy a kék mókusnak kijön az agya, széttrancsírozódik a bele, a teste, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!