Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt a "Happy Tree Friend"...

Ezt a "Happy Tree Friend" mesét ki találta ki? Tényleg gyerekeknek készült?

Figyelt kérdés

Hallottam már róla ezt azt, megnéztem 1 részt.

25 éves létemre majdnem hányingert kaptam. Ilyen morbid, undorító mesét hogy lehet kitalálni?

Aki ismeri, annak nem kell részletezni, hogy mi van benn, meg mi nem.

Ez komolyan gyerekeknek készült?

Nem kaptam fel a vizet, csak azért na...vannak határok. Lehet, hogy ez egy kisgyereknek (mivel nem érti) vicces, de egyszerűen nem értem, hogy ilyen hányingerkeltő, undorító mesét hogyan lehet kitalálni.

Van ennek a mesének valami lényege egyáltalán, vagy az a lényege, hogy minden szereplő cafatokra szakad a végén?

Szerintem kegyetlen gusztustalan, még ha mese is.....

2013. jan. 26. 11:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
37%

Ott virít a 18-as karika a sarokban, naná, hogy nem gyerekeknek készült.

Kicsit beteg, de ha összehasonlítjuk az animkkel... Hát maximum átlagos. :D

2013. jan. 26. 11:21
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
nyilván nem gyerekeknek készült... valaki szereti a morid humort (én nem)
2013. jan. 26. 11:22
 3/24 A kérdező kommentje:

A vidin nem volt 18-as karika. Akkor a TV-be tehát van.

AZ animék se ennyire durvák azért, de ez egy meséhez képest szerintem marha gusztustalan. Én annó szerettem nagyon az animéket, és közel sem volt egyikse ennyire undorító.

2013. jan. 26. 11:22
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
A Happy Tree Friends nem mese, és egyáltalán nem gyerekeknek készül. Hivatalosan 17 év alatt nem ajánlják. Lényege nincs, de manapság minek van? Csak annyi történik benne, hogy különböző módokon meghalnak a cuki szereplők, én szeretem, de nem kötelező nézni.
2013. jan. 26. 11:29
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem minden rajzfilm gyerekeknek készül, csak sajnos ezt sokan elfelejtik vagy nem vesznek róla tudomást.
2013. jan. 26. 12:01
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Beteg az a mese.Biztos,hogy nem gyerekeknek készült,inkább csak pihent agyú felnőtteknek.
2013. jan. 26. 12:02
 7/24 anonim ***** válasza:
Kisebb voltam, a nagytesóm megmutatta. Úg megijedtem, pedig max 6 éves voltam. Azok a cuki állatkákkal mi lett! Olyan szomorú voltam :))
2013. jan. 26. 14:27
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sem bírom végignézni.

Remek humorom van, de a HTF nem vicces.

2013. jan. 26. 20:46
 9/24 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk az átlag Femiligáj rész humorát magasan lekörőzi... Igaz a femiligáj a legrosszabb "nem-gyerekrajzfilm"...
2013. jan. 26. 20:51
 10/24 A kérdező kommentje:

Ez a mese szerintem sem vicces. Egyszerűen nincs célja, csak az, hogy végignézze a néző, hogy hogyan szakad cafatokra a mókus, hogyan esnek vagy darálódnak a belső szervei stb....ez szerintem marhára nem vicces, nem is az, hogy botrányos, hanem inkább azt mondanám rá, hogy unalmasan gusztustalan.

18-as karika ide vagy oda, nem tudom kinek lehet ennyire morbid "humora" vagy természete, hogy élvezze ezt....komolyan, abba mi a jó, hogy mondjuk látjuk, hogy a kék mókusnak kijön az agya, széttrancsírozódik a bele, a teste, stb....

2013. jan. 26. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!