Ti nem tapasztaljátok, hogy mostanában a nők hordják a nadrágot?
Közvetlen példáimban is vannak, kiemelek egyet most:
-Férfinek látványosan 'kuss' a neve.
-Nem lehet szenvedélye, dolgozzon, meg ott a család.
-Költöznek, nő kitalálja hova, ő viheti az állatát, a férfi mondjon le róla, adja oda valakinek, ő nem hozhatja (ebben az a fura,hogy ha 2 macskáról beszélünk, és eddig is megvoltak egymás mellett, nem tökmindegy, hogy akkor a férfi macsekja is megy, vagy csak a nőé.Milyen boszorkánynak kell már lenni ahhoz,hogy elnézze ahogy a férje szenved, ha nagyon hozzánőtt a cicusa/kutyusa/hörcsögje/papagája/tengeri malaca/bármilye, most a cica csak egy pl volt)
-Férfinek semmi, nőnek nem akármilyen híres magazinok,sminkek,ruhák, magassarkúk, minden ami belefér.
Egyre többet látom ezt, ez a helyzet ezzel a pasival szemben engem teljesen megrázott, én nem tudnék olyat tenni, amivel bántom azt akit mindennél jobban szeretek... Vagy én vagyok lelkis, vagy egyszerűen ilyen ez a nő,és ez csak pont egy ritka eset,és nem sűrű.Ebben mélyen reménykedem.
: D Hol élek? Hát nem tudom, ezek szerint a habokban: D
Hát akkor jó nektek, nekem ez közvetlen példámban van, de hát akkor boldog vagyok, mert én örülök ha mással nincs ilyen. :))
Akkor végülis nem gyakori, de ha van valakinek a példájában ilyen akkor írjon,mert kíváncsi vagyok.
Egyre többet látom ezt, ez a helyzet ezzel a pasival szemben engem teljesen megrázott, én nem tudnék olyat tenni, amivel bántom azt akit mindennél jobban szeretek.
arról nem a nő tette ha a férfi gyenge jellem és hagyja hogy "papucs legyen :) az illető hölgy csak kihasználja férfi gyengességét, és ő ezt hagyja nyilván azért mert nem bír a sarkára állni... ilyen férfiak meg mindig is voltak (lásd Petőfi Sándor: A helység kalapácsa). És mindig is lesznek. van akinek ez bejön van akinek meg nem.
Nos, természetesen pasiból is van.
Olyat is írhattok ha van időtök, kedvetek:).
Meghallgatom/elolvasom szívesen
Csak az ilyenről valahogy eszembe jut,hogy de miért hagyja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!