Apám mostanában egyre többet iszik. Fogalmam sincs, mit tehetnék?
Régivágású parasztember. Azelőtt is voltak problémák, hullámvölgyek, de mindig volt valami ok, amire rá lehetett húzni. Utoljára a nővérem problémás életvitele, úgy 5 éve.
Most már kevesebb munkája van, mint régen, mégis alig van otthon. Az autóját folyton a kocsma előtt látom.
Pár napja átmentem hozzájuk, anyukám szólt hogy vigyek füstölt kolbászt. Látom hogy kétféle van. Kérdezem apámat melyik a régebbi, ő pedig alig talált be a kamrába. Délután, munka előtt. Félek hogy valami nagy baj lesz, mert egész nap autóval jár.
Ráadásul a bátyám is egyre gyakrabban marad ki, 31 éves.
Féltem a húgomat, aki csak 12, hogy ezt a kamaszkorban nehéz lesz neki elviselni.
Szerintem legfobb kepp mond a hugodnak hogy barmikor szoljon ha problema van otthon, meg mond neki h te mellette allsz ha barmi van.
Amugymeg gondolom eleg idos lehetsz ahozz hogy mond apukadnak azt hogy vegye lejebb az ivast, mert ott van a hugod vagyis a lanya. Gondolom hugod is azt akarja hogy valtozzon, csak szolj apukadnak a hugod erdekeben!
Egy ember ha az italhoz nyúl sok tényező miatt is történhet. Pl.: A családi élete miatt legyen az a házasság, a nélkülözés vagy pénzprobléma miatt.
Általában egy házasság azért megy tönkre, mert ebben a rohanó világban szinte az embernek még a másikra sincs ideje. Dolgozik, gürizik, korán kell, hogy legyen pénz a családnak. És néha inkább elmegy inni, hogy megálljon egy kicsit vagyis kikapcsolódjon. Hosszútávon ez nem mehet így sokáig, mert a gyerekeknek vagyis neked meg a húgodnak szükségetek van az apukátokra. Itt aki tehetne ez ügyben az az anyukád. Lehet egy idő után el is fog válni ha nem bírja tovább, mert ha más lehetőség nincs a probléma megoldásához már csak ez marad. A nyugodt élet az sok tényezőt is hozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!