Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám, mostanában jóval...

Az apám, mostanában jóval többet kiabál. Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja hogy elbocsájtották a munkahelyéről, azóta még nemtalált állást. A cigarettát már fél éve otthagyta és folyamatosan jönnek rá a kilók és ezmiatt jóval többet iszik is...(volt olyan nap hogy 2 liter házibor elfogyott)

Ezek végett rengeteget kiabál, hogy nemtud semmit csinálni, egész nap csak bent ül, meg h ha ő nem élne akkor "éhenhalnék" mert magamnak nemtudok ebédetcsinálni...(18 éves vok)

Anyám már azt fontolgatja hogy elhagyja 25 év házasság után

Mit tehetnék, vagy mit tehetne édesapám azért hogy "normalizálódjon" az élete?

Ezt már énis egyre nehezebben viselem el...mostanában a pánikbetegség tünetei is jelentkeznek rajtam, néha elkap a hányinger nemtudom h ezmiatt, de lehet...a nap végén semmi kedvem hazajönni...lécci segítsetek

2009. ápr. 14. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
én 21 éves vagyok szintén srác, nálunk faterom a haverjai társaságában itta meg a magáét párszor elnéztük neki anyuval de 1x nagyon túl lépett a célon, akk leültettem bezártam a konyha ajtót és elbeszélgettem vele h hagyja abba amit csinál, használt is szerencsére nem került sor verekedésre pedig elég nagy darab
2009. ápr. 14. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos ideges a meló miatt. Esetleg beszéljétek meg vele, próbáljatok segíteni neki új melót találni. Ha a meló elvesztése előtt nem volt ilyen, akkor biztos megoldaná a problémát, ha végre újra megtalálná a helyét.
2009. ápr. 14. 22:21
 3/3 anonim válasza:
Ha valaki elhagyja a cigit akkor flusztráltabb, ingerlékenyebb, idegesebb lesz. Ráadásuk a depresszióra való hajlamot is növeli. Azért iszik mert a cigit helyettesíti és valamivel jobban érzi magát tekintve,hogy az állását is elveszítette. Csak úgy tudsz segíteni a helyzeten ha anyukádat megnyugtatod,hogy ez nem annyira veszélyes csak a cigi miatt..elveszítette a munkáját.. és nem tud sokmindennek örülni. A lényeg az, hogy sokkal kedvesebbnek és engedékenyebbnek kell lennetek. Akárhogy is hangozzon de mondd neki akár többször is egy nap, hogy szeretlek apu és öleld át. ezen csak úgy változtathattok ha beszéltek vle. Magyarázd el neki,hogy min megy keresztül és hogy mennyire rosz lehet neki a helyzet. Ez azért kell mert az ember néha nagyon szereti ha átérzik a fájdalmát. Beszélgess vele többet. És találjatok neki elfoglaltságot. Kérj segítséget.. mindegy, hogy miben de kérj minél több segítséget. A férfi úgy működik,hogy ha már nincs rá szükség nem látja semminek az értelmét. Elmegy a kedve mindentől. Éreztessétek, hogy szüksége van rá a családnak.
2009. ápr. 15. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!