Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jó vagy rosz, hogy csak ennyi...

Jó vagy rosz, hogy csak ennyi volt a bocsánatkérés a részéről?

Figyelt kérdés
Legjobb barátommal nagyon összevesztünk és egy hónapig nem is szóltunk egymáshoz. Aztán persze minden a régi lett, és egyik este kissé részeg állapotban kijelenti hogy "nem akartam neked csalódást okozni". És ennyi, a továbiakban nem beszéltünk róla, azután az egy mondat után, folytattuk a beszélgetést más témákról.
2013. jan. 21. 20:28
 1/5 anonim válasza:
100%
MIN VESZTETEK ÖSSZE? NEM FELTÉTLEN ROSSZ.
2013. jan. 21. 21:19
 2/5 anonim válasza:

Szerintem ő is csak pont annyira fél felhozni a témát, mint te.

Kérd, hogy találkozzatok, és mondd el neki, hogy nem is tudod, hogy mondd ezt el, de téged ez már egy hónapja zavar és szeretnéd kiverni a fejedből, és ennek az a módja, hogy most itt ültök és ezt mondod. Ha megbeszélitek, akkor lesztek túl rajta. :)

2013. jan. 22. 06:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nulla bocsánatkérés.
2013. jan. 22. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem itt az is fontos, hogy min vesztetek ossze.

Neked kell eldontened, hogy annak fenyeben, hogy mennyire/milyennek ismerted meg, ez bocsanatkeres-e!

Nem ertem sokszor ezeket a tarsadalmi elvarasokat, hogy de hat hogy illik, mit illik...

2013. jan. 22. 08:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a "nem akartam neked csalódást okozni" őszintébben hangzik, mint a "bocsánatot kérek".
2013. jan. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!