Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nyugdíjasokkal szembeni...

Nyugdíjasokkal szembeni tolerancia?

Figyelt kérdés

Egy tegnapi eset annyira kiakasztott, hogy alig bírtam lehiggadni. Megyek vásárolni az egyik lakhelyemhez közeli szupermarketbe s mialatt épp válogatok a kínálatból egy idős nő a kocsiját nekem tolja, pedig csak egy kicsit kellett volna arréb tolnia, hogy elkerüljön.

Természetesen felkapom a vizet és közölöm vele, hogy vigyázzon merre megy.

A válasza ez volt: Úgy utálom amikor a semmirekellő fiatalság azt hiszi magáról, hogy olyan tökéletes.

Azt hittem eldobom az agyam. Megállítom és ráförmedek, hogy kikérem magamnak, nem vagyok semmirekellő, ő jött nekem.

Erre a vén szatyor odakiállt a biztonságinak: Segítsen! Ez az izé itt zaklat.

Még jó, hogy nem dobtak ki az üzletből. Azért mert nyugdíjas akkor neki mindent szabad?

Mindenhol azt olvasom, hogy tolerálni kell az időseket, mert ők már ledolgoztak egy életet. Ők nem tartoznak felénk toleranciával? Mi termeljük ki nekik a nyugdíjat és lehet, hogy a mi generációnknak már nem is lesz.

Ha én megadom a tiszteletet, adja meg ő is nekem, mert nem a hátsójából rángatott elő.

És rengeteg olyat lehet hallani és jómagam is tapasztaltam párat, mikor az idős nők és bácsik, pofátlanul furakszanak, kötekednek és lökdösnek.

2013. jan. 16. 13:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

Netán nem benned van a hiba?

Hidd el, hogy aki komolyan akar dolgozni az talál munkát!

2013. jan. 17. 14:40
 32/33 anonim ***** válasza:
30%

"A nyugdíjasok már bizonyítottak, a mai fiatalok még nem!"

Igen, felépítették a cocializmust, hely, a kádárrendszer...

2013. jan. 18. 12:55
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, 35%-os, szemlátomást te nyugdíjazásod óta nem léptél ki a paneledből, és úgy fröcsögsz itt össze-vissza. Segítek: 1989-ben megtörtént a rendszerváltás. Ez már nem a cocializmus ;)
2013. jan. 21. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!