Érzitek, hogy Magyarország végre kezd teljesen felzárkózni a Nyugathoz? Szerintem mégcsak egy-két dologban vagyunk lemaradva: pl. Hogy nem olyan magasak a fizetések, meg nem olyan népszerű még a tolerancia.
Szerintem rossz viszonyítási alapod ebbe az országba
mindig több volt a fizetés mint Ukrajnába.
Az átlagos kereset Magyarországon meg se közelíti a nyugati
színvonalat.
"most jön a lepontozás"
Jön is! Te csak a beléd súlykolt eléggé kétes forrásokból származó demagógiát papagájkodod vissza. Van agyad, miért nem használod?
"Te eddig hol éltél? Most hol élsz?"
Egyébként meg onnan gondolom, amit gondolok, hogy nemrég töltöttem pár hónapot Nyugaton, úgy, hogy eddig egyszersem jártam ott, és én is azt hittem, mint te, hogy Nyugaton maga a mennyország van, itt meg valami kubai putri, de pont a nyugaton járás után jöttem rá, hogy tulajdonképpen már nem is vagyunk annyira elmaradva, mint gondoltam.
"(most jön a lepontozás)"
Nem fog jönni, ezen az oldalon sajnos imádják a depressziós pesszimistákat.
A nyugat is hanyatlik. Kizárólag gazdaságilag kellene hozzájuk felzárkózni. Minden más tekintetben nem őket kellene alapul venni.
Fogynak az angolok, fogynak a németek, csak a betelepülőkből és a cigányokból lesz egyre több ott is.
Mi is ezen az úton haladunk, bár annyira még nem állunk rosszul, mint ők. Ettől függetlenül a helyzet siralmas!
Akár a magyar, akár a nyugati országok családjaira az a jellemző, hogy 1, max 2 gyerek van családonként.
A liberalizmus tropára vág mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!