Érzitek, hogy Magyarország végre kezd teljesen felzárkózni a Nyugathoz? Szerintem mégcsak egy-két dologban vagyunk lemaradva: pl. Hogy nem olyan magasak a fizetések, meg nem olyan népszerű még a tolerancia.
"Kedves" kérdező.
Felzárkózás a nyugathoz?
Gyere ide,az ország keleti felébe.60-70ezerért gürcölnek emberek.Örülnek,ha hónap végén nem azon kell filózni,h a gyereknek kaját vegyenek vagy a csekkeket fizessék be.Ráadásul örülnek,h ennyit is kapnak és van munkahelyük.
A környékre az elmúlt évtizedekben semmi új munkalehetőség nem lett kialakitva.
Ezt csak az értheti meg,aki ilyen közegben él.Igy az embernek lehetősége sincs,h kitörjön.Könnyű az olyannak kioktatni a másikat,aki segge alá kapja a kocsit,lakást...
Ebből a pénzből tegyél félre.
Persze hogy nem igaz,itt mindenki jól él. Pont most bosszankodtunk a szomszéddal,hogy a Porschét fel kell vinni Pestre egy olajcserére... De nemgáz,mert felrakom a kamionra és a szembeszomszéd magángépével felmegyek a fővárosba elintézni,csak ne döcögjek már a kátyús szar utakon.
Attól hogy neked nem szar kolopole,még a maradék 70-80%-nak igen. Én csak azt nem értem,hogy mi a f.szért bizonygatod szinte minden kommentedben hogy te milyen überjó gyerek vagy,és nállad mindenki fél millát visza haza,stb,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!