Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nyugdíjasokkal szembeni...

Nyugdíjasokkal szembeni tolerancia?

Figyelt kérdés

Egy tegnapi eset annyira kiakasztott, hogy alig bírtam lehiggadni. Megyek vásárolni az egyik lakhelyemhez közeli szupermarketbe s mialatt épp válogatok a kínálatból egy idős nő a kocsiját nekem tolja, pedig csak egy kicsit kellett volna arréb tolnia, hogy elkerüljön.

Természetesen felkapom a vizet és közölöm vele, hogy vigyázzon merre megy.

A válasza ez volt: Úgy utálom amikor a semmirekellő fiatalság azt hiszi magáról, hogy olyan tökéletes.

Azt hittem eldobom az agyam. Megállítom és ráförmedek, hogy kikérem magamnak, nem vagyok semmirekellő, ő jött nekem.

Erre a vén szatyor odakiállt a biztonságinak: Segítsen! Ez az izé itt zaklat.

Még jó, hogy nem dobtak ki az üzletből. Azért mert nyugdíjas akkor neki mindent szabad?

Mindenhol azt olvasom, hogy tolerálni kell az időseket, mert ők már ledolgoztak egy életet. Ők nem tartoznak felénk toleranciával? Mi termeljük ki nekik a nyugdíjat és lehet, hogy a mi generációnknak már nem is lesz.

Ha én megadom a tiszteletet, adja meg ő is nekem, mert nem a hátsójából rángatott elő.

És rengeteg olyat lehet hallani és jómagam is tapasztaltam párat, mikor az idős nők és bácsik, pofátlanul furakszanak, kötekednek és lökdösnek.

2013. jan. 16. 13:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
66%
Hát már nekem is elegem van néha a nyugdíjasokból.Tisztelet a kivételnek.A legtöbbnek több a nyugdíja mint az én fizetésem.Ja és hogy feketén dolgoznak a fiatalok?Sok helyen inkább felveszik a nyugdíjast, gondolom azután nem kell annyi járulékot fizetni.A tömegközlekedésen meg nem lehet felférni, mert mennek mintha muszáj lenne.Mert ugye ingyen van.Némelyiket úgy kell feltolni a buszra, de akkor is megy.
2013. jan. 16. 14:33
 12/33 A kérdező kommentje:

Húha! Ez már nyílt fenyegetés.

Akkor a hozzászóló szerint.

Nyugdíjasok = Éljenek örökké!

Fiatalok = Kuss te semmirekellő

Szép perspektíva.

2013. jan. 16. 14:46
 13/33 anonim ***** válasza:
89%

Ha azok a "suttyó" fiatalok nem fizetnének dupla nyugdíjjárulékot a saját életszínvonaluk rovására akkor neked nem lenne nyugdíjad.

Örüljenek a nyugdíjasok hogy el vannak tartva.

Mert megtehetné az összes fiatal hogy elmegy külföldre és nesztek nyuggerek.

2013. jan. 16. 14:50
 14/33 anonim ***** válasza:
98%

"Tetszik nem tetszik igaz a közvélekedés...-a mai fiatalok legnagyobb része semmirekellő."

Én nem utálom a nyugdíjasokat mert sok megdolgozott érte, de a magadfajtájú befoghatná a p..áját!

2013. jan. 16. 14:52
 15/33 anonim ***** válasza:
25%
Én nem értek valamit találkoztál EGY intolerans emberrel akkor miért az összes idősről beszélsz?Nekem nem adták át a helyüket sokszor járművön úgy hogy a közelemben több mint tíz fiatal ült, mégse az összes fiatalról beszélek!
2013. jan. 16. 14:57
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is láttam már, h a néni bottal a kezében sprintel 151-es bkv-buszhoz a megállóban, majd amikor felszállt, és látta, h nincs ülőhely, nekiállt sántítani, meg úgy csinálni, mintha mindene fájna.

Viszont volt már olyan is, h az áruházban maga elé engedett, amikor látta, h csak néhány cuccom van.

Egyébként télleg az a legviccesebb, amikor a nyugdíjas nemhogy nem tagadja, de szinte büszkén emlegeti, h amikor a gyárban dolgozott, mennyit lopott onnan, a gmk-val, maszekkal mennyi pluszt szerzett ingyen, miközben egy gyors témaváltással lehord mindennek minket, h mi adót csalunk, meg külföldre megyünk dolgozni, és ezzel teljesen tönkre tesszük az országot. Szánalmas, de ez is ritka.

Én szerencsére csak jófej nyugdíjasokat ismerek, még sose volt bajom velük személyesen. Természetes, h köztük is van pár degenerált ingyenélő barom, mint ahogy minden más korosztályban is. Elkerülhetetlen.

2013. jan. 16. 14:58
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

"Mert megtehetné az összes fiatal hogy elmegy külföldre és nesztek nyuggerek"

Mert te nem nyugdíjastól származol? Ennyire hülye lehet egy ember?

2013. jan. 16. 15:01
 18/33 anonim ***** válasza:
7%

Én meg olyanról hallottam, hogy az életerős és munkaképes fiatalt a saját nyugdíjas szülei tartják miközben a"fiatalúr"éli a világát.

És akkor itt egyesek szövegelnek...

Tényleg igaza van az egyik hozzászólónak, hogy gumibotot érdemelnek.

2013. jan. 16. 15:04
 19/33 Andizsuzsi ***** válasza:
37%

"Természetesen felkapom a vizet és közölöm vele, hogy vigyázzon merre megy."

A probléma itt kezdődött. Nekem is jöttek már nekem bevásárlókocsival fiatalok és idősek is, de nem osztok ki senkit.

Kiosztod, megállítod, ráförmedsz. És te vagy felháborodva. Csodás.

2013. jan. 16. 15:05
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

15:04

Hát nem tudom, persze, kellettek ahhoz nagyszülők, h én is megszülessek. Viszont faterom mindig azt tanította, h Ő van értem, és nem fordítva. Azt mondja, h tök mindegy milyen ára van, alakítsam úgy az életem, h ne függjek senkitől, még a saját gyerekeimtől sem, mert csak úgy lesz esély arra, h igazán boldog öregkorom legyen. És ebbe bizony beletartozik az, h igenis, kimegyek külföldre dolgozni, ha a saját országomban arra köteleznek, h ingyen túlórázzak éhbérért, és még én tartozok hálával, amiért egyáltalán dolgozhatok.

2013. jan. 16. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!