Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyetértetek a párizsi tünteté...

Egyetértetek a párizsi tüntetésekkel a homoszexuálisok ellen?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, most már a házasságot meg az örökbefogadást is engedélyezni akarják, aztán persze ezt már sokalják az emberek.

Ti mit gondoltok? A többség védelme érdekében fel kell lépni tüntetésekkel vagy inkább ti is engednétek?

(Csak aki engedné, az azt is mondja meg, hogy mi van, ha pl kisfiúkat fogadnak örökbe? azért ez nem túl abszurd egy helyzet lenne? Erre tudna valaki válaszolni, aki támogatja? )

2013. jan. 13. 19:06
 121/162 anonim ***** válasza:
100%

férfiasító hormon... :D:D:D

nekem a legutóbbi vérvételem alapján még egy kicsit magas is a tesztoszteronszintem, szal ez hülyeség... ha még több tesztoszteront adnak egy melegnek, akkor nem a nőket fogja hajkurászni, hanem ugyanúgy a férfiakat, csak még jobban...

a haverod meg valami nyugtatótól volt kiütve az első pár napban, míg hozzászokott a szervezete... valszeg valami alprazolám (Xanax, Frontin) hatóanyagútól...

de attól nem fog átheterósodni...:D ilyen gyógszer nincs...

2013. jan. 16. 15:07
 122/162 A kérdező kommentje:

hát azon a vonuláson pl!

meg volt az a homolimpia és állítólag azt is azért nem adta a tv mert a kisebbek miatt mert tele volt lányos fiúkkal.

pedig én megnéztem volna amúgy, csak aztán meg sehol se láttam semmilyen versenyt a végén. na mindegy.

De és akkor mondjuk ha van egy homopár, akkor aki a lány, az fog lánynak öltözni és a fiú fiúnak? érted na ... szal akit kúrnak az a lány, igaz? ayyy megint sok kérdés, de bonyolult. na de és akik meg nem kúrnak, mert most írtátok h sokan nem csinálják. akkor náluk ki a fiú és ki a lány ???

2013. jan. 16. 15:10
 123/162 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt gond sose a tesztoszteronommal! :D Mély a hangom, szőrös is vagyok! :D Kimondottan ellentéte a sztereotípiának.
2013. jan. 16. 15:11
 124/162 A kérdező kommentje:
hú ezt nemtom, mondom, megkérdezem, csak azt tudom h valami skizó elleni szer volt az egyik
2013. jan. 16. 15:11
 125/162 anonim ***** válasza:
100%

Meleg pároknál nincs lány, mivel mindkettő fiú. Nem heteró kapcsolatról van szó, ne abból indulj ki.

Egy melegnek egy másik férfi kell, ha a másik csajnak öltözni nem igazán lenne vonzó számára, ez így nem logikus???? Hmmm?

Meg már párszor elmondtuk, hogy s felvonulás nem mérv adó, oda a magamutogatók járnak, heterók közt is bőven magukat mutogatók és mégse azok alapján ítélik meg őket.

2013. jan. 16. 15:14
 126/162 A kérdező kommentje:

hát jó akkor te milyen vagy? linkelj be egy fotót magadról h mennyire vagy fiús!! kíváncsi vagyok!

de amúgy én általában enélkül is észreveszem egy csávón ha meleg, mert a szemei is rosszul állnak, és 99% telitalálat. na meg csajoknál is volt már h nem tudtam mi olyan fura benne aztán rájöttem h leszbi, na és tényleg az volt. hasonló furaságot érzek mindig meleg csávóknál is.

2013. jan. 16. 15:18
 127/162 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy küldök képet!

És eddig hány emberről mondtad meg, hogy meleg? És ők tényleg melegek is voltak? Szóval beigazolódott? Vagy, csak elkönyvelted magadban minden utána járás nélkül, hogy meleg?

Tudod a sztereotípia miatt sokan téves következtetést tudnak levonni, hogy milyen egy meleg ember és nem tudják, hogy pont olyan, mint a többi.

2013. jan. 16. 15:22
 128/162 anonim ***** válasza:
100%

Fúh, na most elszállt, amit írtam, hogy lerövidítem:

Kérdező, te tényleg ennyire buta vagy vagy direkt csinálod ?

A psszív fél, nem a lány, hanem a passzív fél nem fog beöltözni lánynak, mert a párja NEM A LÁNYOKRA IZGUL. Érted ?? Nincsen benne neki semmi pláne. Te is vágyat érzel arra, hogy megfektesd a barátnődet, nem ?

Azt kéne elfelejteni, hogy nem minden meleg az " émmáá vágyóóók" típusú. Az tényleg botrányos és undorító.

És hogy mit mond szzülő a kicsinek ? Nézd, gyermekem. A világ nagy, és mi mindannyian különbözőek vagyunk. Vannak bácsik, akik a bácsikat szeretik, és vannak bácsik, akik a néninek. A gyerekeben nincsen még előítélet, így talán elérhető lenne, hogy hozzád hasonló homofóbokból kevesebb legyen. Mert ez sokkal inkább betegség, mint a homoszexualitás /lsd fóbiák/

Nincs kigyógyulás a melegségből, ezért gyógyszert sem szedhetett / főleg nem "valami férfiasítót"/, mivelhogy a melegség nem hormonprobléma.

A másik meg. Az ugye tudod, kérdező, hogy nagyon, ismétlem NAGYON kevés teljes heteroszexuális van. Volt egy Kinsey nevezetű fickó, 6 kategóriába sorolta be az embereket. A 0 a teljes heteró/ nagyon kevesen vannak/, 3 a biszexuális, 6 a teljesen meleg. De van itt még 1,2,4,5 is a skálán.

Úgyhogy, tessék, tájékozódj.

[link]

Ja, és nem vagyok meleg, mielőtt ebbe a fantazmagóriába kergetnéd magad.

2013. jan. 16. 15:29
 129/162 A kérdező kommentje:

óó dehogynem, te az vagy!

az előző pedig küldjön képet magáról mindenképpen!! és igen, elé szoktam találni mondom !!!

ez meg hülyeség mert egy egészséges fiúban alapból is van homofóbia, nincs ezzel semmi baj, hát még jó!! vagy akkor az lenne a jó h mindenki buzul szted? na mindegy

de te meg megint összekevered a fiús dolgokat a homisággal!! éerted írtam már h az is más ha heteróként van neki valami fiús dolga, pl tusolós kalandja, na de az is más ha homi a csávó érted ... szal na ez nem így van. csak anyám mondta h a homik persze mindenkire próbálják ráhúzni h ő is meleg, még azokra is akik csak heteróként sexelnek esetleg fiúval néha.

2013. jan. 16. 15:37
 130/162 A kérdező kommentje:

nagyon kevés?

hát azért sztem több mint homo ... lehet h van elvétve 1-1 homo, na de azért a többség egészséges sztem. nemÍ?

2013. jan. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!