Egyetértetek a párizsi tüntetésekkel a homoszexuálisok ellen?
Úgy tudom, most már a házasságot meg az örökbefogadást is engedélyezni akarják, aztán persze ezt már sokalják az emberek.
Ti mit gondoltok? A többség védelme érdekében fel kell lépni tüntetésekkel vagy inkább ti is engednétek?
(Csak aki engedné, az azt is mondja meg, hogy mi van, ha pl kisfiúkat fogadnak örökbe? azért ez nem túl abszurd egy helyzet lenne? Erre tudna valaki válaszolni, aki támogatja? )
72-es:
és akkor hogyan?
73-nak:
hogyne már! tudom h nem testi betegség, de azért elég komoly pszichés zavar ...
írtam, az egyik srácnak kb fél évbe került és heti 2 terápia mire kigyógyult, de még így se az igazi na meg aztán közbe kirúgták
Te tényleg ilyen buta vagy, kérdező?
Hogyan tudják egymást kielégíteni? Te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni. Pl. van olyan, hogy petting. Hmm rémlik valami? Na például ez is egy módja a kielégítésnek. És a melegek elég gyakran alkalmazzák is.
Sztem élvezed, hogy buta vagy...
"hogyne már! tudom h nem testi betegség, de azért elég komoly pszichés zavar ...
írtam, az egyik srácnak kb fél évbe került és heti 2 terápia mire kigyógyult, de még így se az igazi na meg aztán közbe kirúgták"
se nem testi betegség, se nem pszichés zavar. a betegségek listájáról már réges-rég levették. akárki akármit is mond, semmilyen betegségkategóriába nem rakható bele, mert nem az. persze ettől még lehet meggyőződésed, hogy betegség, szíved joga, de akkor téged kell kezeltetni pszichiátrián téveszmék miatt, nem minket. hihetném én is, hogy a Föld lapos, de már régóta tudjuk, hogy nem az...
aki pedig megpróbálja kigyógyítani a melegeket, az egy sarlatán.
aztán mégis kigyógyította srácot as pszichiáter !! akkor ő is sarlatán? jó, nektek persze rossz hallani ezért sose ismeritek el, de attól még nem normális na :(
de most akkor azt mondjátok h a melegek nem mindig dugják egymást? és kb hány %-ban dugják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!