Egyetértetek a párizsi tüntetésekkel a homoszexuálisok ellen?
Úgy tudom, most már a házasságot meg az örökbefogadást is engedélyezni akarják, aztán persze ezt már sokalják az emberek.
Ti mit gondoltok? A többség védelme érdekében fel kell lépni tüntetésekkel vagy inkább ti is engednétek?
(Csak aki engedné, az azt is mondja meg, hogy mi van, ha pl kisfiúkat fogadnak örökbe? azért ez nem túl abszurd egy helyzet lenne? Erre tudna valaki válaszolni, aki támogatja? )
"mert megkérdeztem pár haveromat meg anyámat is és ők azt mondták h dehogynem !! "
ők ugye mind homoszexuálisok, hogy ennyire tudják, hogy MINDEN meleg mit csinál?
"és ezt nem kéne a gyerekeknek eltanulni"
drága szüleim minden odaadása, szeretete és boldog heteroszexuális mintája ellenére meleg lettem, pedig soha sehol nem láttam melegeket a médiában, vagy ha igen, föl se tűnt, csak miután elkezdtem gondolkodni, hogy akkor most mi is van velem. szerinted ez tényleg csábítással működik? hát én nagyon szerettem volna még a kritikus időszakomban, hogy elcsábítson egy lányt, de hiába próbálkozott, nem járt sikerrel... :D téged el tudna csábítani egy meleg? naugye...
úr isten, komolyan asexualis vagy? na de akkor miben tetszik egy fiú? vagy mit csinálsz egy fiúval? vagy szal mi vonz benne? na ezt nem értem ...
akkor téged ha meleg vagy fel se izgat egy fiú aki jócsávó a tusolóban? vagy most semmit se értek. és akkor miért vagy egyáltalán meleg? áhh ilyen nincs sztem amúgy, vszínű szivatsz. vagy ha impotens vagy, akkor értem, oké, de másképpen kizárt, hát elég ösztönös a dolog, h pl izgat engem is egy szép lány látványa nem? úgy értem, nem tudok tenni ellene, ha nem akarom, akkor is izgat, na de ez így természetes. nem??? és akkor neked számodra mit jelent hogy tetszik és izgat egy fiú? vagy nem is izgat?
és akkor tehát miért vagy meleg és mit csinálsz a "pároddal"? és mármint rendesen olyan párod, mint egy fiú-lány kapcsolatban? és együtt is laksz egy fiúval? és a haverjaid mit szóltak hozzá?
már én is megmondtam a "frankót", nem kell megkérdezned.
látom az aszexuális meleg fogalommal rendesen kivertem nálad a biztosítékot... :D
mi vonz egy fiúban? az arca, a hangja, a beszéde, a stílusa, a lelke... attól még, hogy szexuálisan nem vonz valaki, alakulhat ki szoros lelki kötelék (akár szerelem is) köztünk. vagy ha vonz is szexuálisan, akkor az kimerül abban, hogy megcsókolom, szorosan átölelem, egymás karjaiban pihenünk, beszélgetünk, akármi, de több nem feltétlenül... nem mondom, hogy sosincs semmi több, de nem jellemző. nem dugógépek vagyunk, az embernek érzelmei is vannak, nem csak ösztönei... és van akinek ez is elég bőven. és hogy miért fiú? azért, mert meleg aszexuális vagyok, nem pedig heteró aszexuális... :D egyszerűen csak egy srác lelkét tudom szeretni ...
és nem, nem vagyok impotens, és nem, nem szivatlak... :D
létezik aszexuális meleg, sőt, még ennél érdekesebbnek tűnő, de annál hétköznapibb dolgok is...
Én is melegként mondom, de mint már korábban kifejtettem neked, hogy nem, csak anális szexből áll a világ. De nyugodtan kérdezd meg a haverodat, mert egy meleg véleménye tuti mérvadó. Ha megkérdeztél vagy százat akkor gyere vissza ide az eredménnyel. Egyébként én két és fél éve vagyok együtt a barátommal és most szexeltünk análisan először. Eddig is bőven kitudtuk elégíteni egymást anális szex nélkül is.
De ekkora balgaságot. A haverjaid és a szüleid honnan tudják, hogy mit csinálnak a melegek az ágyban? Pfff. Meg ez az eltanulhatóság duma, annyira gáz. És te komolyan az oroszokat tartod követendő példának? Ennyire maradi vagy? Mert az oroszok nem a modern felfogásukról híresek.
Wáááá ismerek olyan heterót, aki mindig csalja a barátnőjét akkor ezek szerint mindenki csalja bibibbbbiiiiiiiii!
Kb ilyen szinten vagy kedves kérdező. Anyukádnak meg üzenem, hogy aki heteró azt nem lehet elcsábítani, ahogy egy meleget se tud elcsábítani egy nő.
Egyébként, ha választás kérdése, hogy meleg lesz-e az ember, akkor áruld el nekem, hogy te mikor döntötted el, hogy heteró leszel?
amúgy elcsábítani nem lehet persze, na de én is tudok olyanról h egy teljesen hetero srácot leszopott a homi srác az öltözőben!
szal azért mégis van benne vmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!