Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg akarnak verni segítség?

Meg akarnak verni segítség?

Figyelt kérdés
Meg akar verni egy gyerek nem vagyok verekedős és meg ijedtem kicsit gyomor idegem is van és elegem van ebből hogy mindenkitől meg kell ijednem, 183cm vagyok közepes testalkat járok gyúrni is tippek?

2013. jan. 12. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Önvédelem. Ne kezdeményezz de ha ő meg akar ütni akkor vedd fel a kesztyűt és állj ki magadért. Ha nem szoktál verekedni az helyes de bizony vannak olyan szituk amikor el kell dönteni hogy megvéded-e magad vagy hagyod hogy megverjenek.
2013. jan. 12. 15:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem, ráadásul az a legrosszabb, hogy nem tudok rá számítani mert ritkán látom a gyereket , barátaim sincsenek , vagy ha van nem akarom belekeverni őket gáznak tartom a segítség kérésüket úgy hogy már ritkán beszélünk mert elköltöztünk. Attól tartok ,hogy több haverjával jön oda, ő írta nekem hogy egyedül fog, de tuti az lesz,hogy többen és hiába egyedül jön nekem eleve kisebbségi érzet hogy többen vannak. UTÁLOM tiszta rosszul is vagyok, lehet hogy lazán megverném mert úgy tartom hogy nem vagyok én gyenge, de verekedni se szoktam :S
2013. jan. 12. 15:46
 3/9 A kérdező kommentje:
17 éves leszek áprilisban, szóval ez nm az a kor mondjuk amikor 13 éves vagy ez komolyabbul és eltud fajulni
2013. jan. 12. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha van benne annyi akkor nem fognak nekedesni többedmagával, mert az elég szégyen ha így tesznek. Mondjuk ha cigány az illető akkor erre számítani kell.

Egyébként ha kiütési pontot találsz el akkor 1 pillanat alatt vízszintesbe helyezheted (állcsúcs).

2013. jan. 12. 16:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Az illetőnek nincs véletlenül "különleges" etnikumhoz tartozik?

Ha érted mire célzok.

2013. jan. 12. 16:51
 6/9 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ez nem fog menni, mert gyenge vagy és hagyjon békén.
2013. jan. 12. 16:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem cigány hanem az a kötekedős féle, nem fogok igy megszégyenülni elötte hogy gyenge vagyok meg ilyenek
2013. jan. 12. 17:13
 8/9 A kérdező kommentje:

Megtörtént a verekedés, persze hogy többen voltak de nem hagytam magam ütöttem csak kezdtek közeledni a többi spanja és kitaláltam valamit hogy fáj és hogy rosszul vagyok és leültem, nem vert meg meg én se öt csak beijedtem hogy jön a többi. Leültem és utána oda jött a gyerek ,hogy kérsz még?

Mondtam nem de nevetve XD és ennyi volt

2013. jan. 24. 21:46
 9/9 anonim válasza:
Gratulálok, kicsit furcsa húzás, de legalább feltaláltad magad.
2014. jún. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!