Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg akarnak verni! Mit tegyek?

Meg akarnak verni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyik nap az ostálytársam(cigány) belépett a barátnőm facebookjába mi megmondtuk neki a tutit,hogy leállíthatná magát,aztán tesióra után az öltözőben elkezdett kiabálni egy másik berátnőmmel és hozzzá vágta a cigánylány a barátnőmhö az ajtót.y Én akkor odamentem és pfonvágtam jó erősen.Kiment az öltözőből és bőgve jött vissza,és elkezdett velem ordítani,hogy ha mégegyszer pofon merem vágni akkor szét karmol,stb. A lényeg az,hogy most rámhívja az egész familiáját és a barátait és megakarnak verni.Szerintetek mit tegyek?Nagyon félek!
2012. dec. 13. 20:41
 1/8 anonim válasza:
Kár volt megpofozni. Kerülni kell a fajtájukat.
2012. dec. 13. 20:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és lopkodják a barátnőivel a cuccainkat.Ezért összesítve csattant el a pofon.
2012. dec. 13. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem kellet volna de reflexből jött... :(
2012. dec. 13. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ne mászkálj egyedül soha, nincs ismerősöd aki tud verekedni? A cigányok gyávák, csak hőzöngenek.
2012. dec. 13. 21:07
 5/8 anonim válasza:
Csak akkor nagy a pofájuk ha csapatban vannak. Ha lop akkor feljelentheted...de lehet h sokra nem mennél velük, m tudod ők a szegény kisebbség megélhetésért lop...
2012. dec. 13. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez tök jó amúgy hogy büdös cigányok meg akarnak verni nem védeni akarom őket míg a sok okos belémköt de az azért érdekes hogy felpofozol két embert és akkor most ők szemetek mer vissza akarják adni..Nem beszélve arról hogy pofozkodással oldod meg a nézeteltéréseid ez az egyik legprimitívebb dolog amit egy lány elkövethet..Ugyan olyan szinten lehetsz mint akivel konfrontálódtál..És a "fajtájából" adódóan számíthattál volna rá hogy többen fognak mellé állni miután felpofoztad..
2012. dec. 13. 21:55
 7/8 A kérdező kommentje:
gondolom nem olvastad el amit írtam,hogy mit csinált te nagyon okos! egy sima egyszerű leordítás nem elég hát reggel azt csináltuk és nem vált be sőt... és szerintem igenis fel lehetek háborodva mert szerintem nem én lopokdtm el a 3000 ft-os cuccokat ami ráadásul nem is valami hamisítvány úgyhogy ennyit erről... ja és nem csak az én cuccaimat lopkodja. szerintem elég érthető ha fel vagyok háborodva. am. a barátom megvéd.
2012. dec. 17. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:
am 1 embert pofoztam fel de m1
2012. dec. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!