Vajon ez tényleg a Lidl volt vagy át akarnak verni?
Páromat a minap felhívták,hogy emlékszik-e hogy játszott olyan játékon,amin a fődíj egy VW polo autó.
Mondta,hogy emlékszik rá.
Ez a figura,aki elkérte az adatait anno (vagyis a nevét,telszámát) a parkolóban kérte erre meg,valamint a blokk APblabla számát.
Most kaptunk egy időpontot,hogy mikor jelenjünk meg,de azt nem közölte/közölhette,hogy mi nyertük az autót vagy sem.Azt viszont igen,hogy mindenképp kapunk vmit.
A cím alapján rögtön a Zepter ugrott be a gugliban és olyan gyanús nekem ez az egész.Ráadásul a Lidl oldalán efféle játékot nem is találtam.
Párom azt mondta,hogy a figura a parkolóban Lidl-s pólóban volt.
Szerintetek?
Egyértelműen kamu. Parkolóban adatot elkérni? Jézusom. Ráadásul a Lidl egyetlen helyre rendelhetne be, a III, kerületi központjába (Rádl árok)
Nem ártana értesítened a Lidl-et arról, hogy visszaélnek a nevükkel.
Szerintem menjetek el, nézzétek meg, hogy mit szeretne, és ha nem tetszik, akkor hagyjátok ott.
Ha valóban nyertetek valamit, akkor gratulálok, szerencsések vagytok!
Elmegyünk és kiderül.Akkor viszont értesítem a Lidl-t,ha visszaélnek velük.
Igen a Rádl árok van mindenhol írva vagy a nyeremény átvétele a választott áruház.
Lidl, Rádl árok, vagy Szigetszentmiklóson szokott ilyesmi promóciós átadást tartani.
Váci út közelében sincsenek.
Az igaz hogy nyereményt, a fotó miatt áruház előtt adnak át, de erre a célra létezik a Rádl ároknál egy "minta" áruházuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!