Valaki elmagyarázná nekem, hogy nemi erőszaknál, minden körülménytől függetlenűl, miért az áldozatot ítélik el? Az elítélők nem gondolnak bele, hogy nekik hogy esne ez a dolog?
látom sikerült megint felfogni.
mondtuk, ha nem tetszik a diktatúra, haza lehet menni angliába, ott úgyis kevesebb nőt erőszakolnak meg és mindenki kulturált.
A nagy többség nem a kérdésre válaszolt. Mindig azzal jöttök, hogy ha kipakolja a nő mindenét...
Én tavaly júliusban, közel 40 fokban képes voltam felvenni egy rövidujjú felsőt, hosszú nadrágot, normális félcipőt. És rámakaszkodott egy cigány, elkezdett követni, be a Westendbe (végig az aluljárón, pedig rengeteg ember volt, mégse vesztett el szem elől). Szerencsém volt, hogy olyan helyen álltam le, ahol nem vett észre, így már bent a plázában elvesztett szem elől, én meg el tudtam tűnni. Na, ha ez nem fényes nappal, hétköznap, zsúfolt helyen történik?
Másik: járok színházba, ahova szeretek szépen felöltözni. Ami azt jelenti, hogy felveszek egy nem szép, hosszú nadrágot (mondjuk bársonyt, vagy valami elegáns anyagból, lényeg, hogy nem farmert), egy csinos felsőt (mondjuk selyemblúzt, vagy fodrosat, ami nem kivágott, csak elegáns), meg egy szép szandált. De mivel elég rossz helyen lakok, félhetek, amikor leszállok a buszról a lakás közelében....És elegánsan öltözök fel, ami nem egyenlő a kihívóval, mert szoknyát alig hordok, az elegáns felső meg nem egyenlő azzal, hogy a melleimet kipakolom. Egyáltalán nem. Na, mit csináljak ilyenkor? Emiatt letámadhatnak? Vagy ne öltözzek fel elegánsan színházba? Öltözzek át? Fogjak taxit? Ha havonta 3 ilyen alkalom van, már feleslegesen elköltöttem taxira a bérlet árát még egyszer.
"És elegánsan öltözök fel, ami nem egyenlő a kihívóval,"
az a baj, hogy a nőknek teljesen más az elképzelésük a kihívóról, mint a férfiaknak, majd ha képen látom, akkor meg tudom ítélni. meg ha mellé van ékszer, festék, akkor megint nem a szürkeegér kategória vagy.
a cigányok meg megint külön kategória.
ez tényleg sajnálatos meg minden, de nem változtat a statisztikán. aki meg tömegben sem képes segítséget kérni, mert valaki követi, az meg is érdemli, hogy kövessék.
nincs ebben semmi bonyolult, a férfiak többsége azt tartja vonzónak, ami feltűnő és bizonyos jegyekkel rendelkezik. öreg, elhízott néniket is biztos erőszakoltak már meg, de ez nem jelenti azt, hogy ők vannak többségben, vagy aki feljelentést tesz, az mindig az áldozat.
" az meg is érdemli, hogy kövessék."
Itt bejezeztem az olvasást. Te nem ember vagy. Aki ilyet leír, annak a véleményét nem kell figyelembe venni.
Egyszerűen nem értek egyeseket. Hogyan gondolhatják azt, hogy bárkit is feljogosít egy kihívó öltözék egy erőszakra? Ha a nő meztelenül lenne az utcán akkor sincs joga senkinek megerőszakolni. És a normális férfiaknak eszébe sem jutna. A gond azokkal a férfiakkal van, akik ezt megtennék. És az a baj, hogy a normális férfiak szívnak e miatt, mert a nők már nem mernek csinosak lenni. , erősíti a feminista propagandát, ami szerint le kell csukni minden férfit, aki csak rá mer nézni egy nőre, ha ő nem akarja. Vannak országok, ahol már azért is megbüntetnek egy férfit, ha le mer szólitani egy idegen nőt az utcán.
Az pedig hogy mi a kihívó öltözet igenis függ a környezettől. Az araboknál már a rövid szoknya is kihívó, valahol meg a totál átlátszó, semmi ruha sem az. De ez akkor sem lehet ok arra, hogy bárki erőszakoskodjon. Akinek az a véleménye, hogy ez esetleg feljogosít valakit erre, az szégyelje magát.
Olvasd már vissza, hogy hányszor írtuk le, hogy öltözéktől függetlenül senkinek sincs joga senkit megerőszakolni. Figyeld, be is másolom, amit korábban írtam:
"Istenem. Ti tényleg nem fogjátok fel, vagy direkt „nőiesen” mellébeszéltek, ahogy szoktátok. Pedig már egyszer el is magyaráztam. Fel lehet úgy öltözni, hogy ne bámuljanak meg, ne fütyüljenek utánatok. Már azt is párszor leírtuk,h akárhogy is öltözöl fel, evidens, h senkinek sincs joga megerőszakolni."
Látod, ott is leírtam, hogy EVIDENS, HOGY SENKINEK SINCS JOGA MEGERŐSZAKOLNI. És még csodálkoztok, hogy sok férfi nem tudja komolyan venni a nőket? A hozzászólások fele arról szól,h többször el magyarázunk nektek egy dolgot, mert nem fogjátok fel. Tudom,h a nők nem épp a logikus gondolkodásukról híresek, de sztem alapdolog, hogy legalább pár mondatot tudjatok értelmezni, és nem mindenre reflexből idedobjatok vmi hisztis baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!